.
.
.
.
.

Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2022

Γενική συνέλευση - αρχαιρεσίες Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Καρδίτσας

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Καρδίτσας προσκαλεί τα μέλη της στην τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Iουνίου 2022 και ώρα 20:00 στα γραφεία της, στην Δημοτική Λαχαναγορά Καρδίτσας.

Ο Σύλλογος πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου Ν. Καρδίτσας για το καταστατικό συνέδριο & το 71ο Πανελλαδικό Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο

Στις 24 και 25 ΜαΪου 2022 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το έκτακτο Καταστατικό Συνέδριο για την τροποποίηση όλων των άρθρων (1-39) του καταστατικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτικών Συνταξιούχων του Δημοσίου (Π.Ο.Π.Σ).

Κ. Γκούμας: "Ερωτήματα που περιμένουν απαντήσεις"

Κύριε Δ/ντά

Με αφορμή την ημερίδα που  διοργανώνει η Περιφέρεια και η ΠΕΔ Θεσσαλίας στις 4/6/2022, στη Συκιά Πετρωτού του Δήμου Αργιθέας (σε πολύ μικρή απόσταση  από το εγκαταλειμμένο ημιτελές φράγμα Συκιάς επί του Άνω Αχελώου και δίπλα από τα εγκαταλειμμένα εργοτάξια των έργων)

Την Κυριακή 5 Ιουνίου το ετήσιο μνημόσυνο της Σιδέρως Ηλιούδη

Τελούμε την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου της κοινότητας Ανάβρας Καρδίτσας το ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της αγαπημένης μας συζύγου, μητέρας, γιαγιάς και θείας Σιδέρως Ηλιούδη.

Καπναποθήκες ΕΒΕ: Αποτίμηση της (ανεκτίμητης) ζημιάς και προτάσεις για το επόμενο βήμα - Κλάπηκαν μέχρι και τα σκαλοπάτια των κτιρίων

Εντάσεις, ανάληψη ευθυνών, αποτίμηση της ζημιάς, αλλά και παραινέσεις για "σήκωμα μανικιών" και προγραμματισμό της επόμενης μέρας, εμπεριείχε η συζήτηση για την καμένη καπναποθήκη και την καταστροφή των εκθεμάτων για το μουσείο καπνού, στη συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη του ΕΒΕ(2/6).

ΕΒΕ Καρδίτσας: Συσκευή απεικόνισης φλεβών για το Σύλλογο Πασχόντων Θαλασσαιμίας - Άλλες οικονομικές ενισχύσεις

Την δωρεά μιας συσκευής ανίχνευσης και απεικόνισης φλεβών για τις ανάγκες του Συλλόγου Πασχόντων Θαλασσαιμίας Καρδίτσας, αποφάσισε το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, στη συνεδρίαση της Πέμπτης 2 Ιουνίου.

Νέο Π.Μ.Σ. με τίτλο «Προηγμένες Μέθοδοι Σχεδιασμού, Τεχνολογίας & Μάνατζμεντ Προϊόντων από Ξύλο» από το Π.Θ.

Το Τμήμα Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου & Σχεδιασμού της Σχολής Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων για την εισαγωγή μεταπτυχιακών φοιτητών, για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο «Προηγμένες Μέθοδοι Σχεδιασμού, Τεχνολογίας & Μάνατζμεντ Προϊόντων από Ξύλο» με τρεις (3) εξειδικεύσεις: α) Σχεδιασμός προϊόντων, β) Τεχνολογία & Κατασκευές και γ) Μάνατζμεντ & Μάρκετινγκ.

Εκτός καπναποθηκών (σε τέντες) η εμποροβιοτεχνική έκθεση του 2022

Η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση που θα διοργανωθεί από το Επιμελητήριο το προσεχές φθινόπωρο, δεν θα γίνει μέσα στις καπναποθήκες, αλλά σε ειδικές τέντες που θα τοποθετηθούν γι αυτό το σκοπό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ