.
.
.
.

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022

Ετοιμάζουν αιτήσεις για αυτοψία οι πληγέντες της Αγ. Μαρίνας Καρίτσας - Ευνοϊκή ρύθμιση ασφαλιστικών εισφορών

Τις διαδικασίες χορήγησης στεγαστικής συνδρομής για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστησαν οι ιδιοκτησίες τους στην περιοχή Αγία Μαρίνα της Δημοτικής Κοινότητας Καρίτσας Δολόπων του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα προετοιμάζονται για να κινήσουν οι πληγέντες, έπειτα από την σχετική ΚΥΑ που δημοσιεύθηκε τον περασμένο μήνα.

Προκήρυξη 9 νέων θέσεων Υποψηφίων Διδακτόρων Τμήματος Δ.Ε.ΞΥ.Σ. του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Το Τμήμα Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου & Σχεδιασμού (ΔΕΞΥΣ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 70/1.6.2022 (θέμα 9ο) απόφαση της Συνέλευσής του, προκηρύσσει εννέα (9) νέες θέσεις υποψηφίων διδακτόρων και καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν σχετική αίτηση στα παρακάτω προτεινόμενα γνωστικά πεδία / θέματα από μέλη ΔΕΠ του Τμήματος ΔΕΞΥΣ:

ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής Καρδίτσας: "Το κύμα της ακρίβειας ροκανίζει το εισόδημα των πολιτών"

Στο πλευρό των πολιτών που δοκιμάζονται από την πληθωριστική κρίση, βρέθηκε και σήμερα κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής αποτελούμενο από τα μέλη της ΚΠΕ Παπαγεωργίου Σωτήρη και Γούλα Δώρα, τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Καρδίτσας Γανιά Νίκο και μέλη της Ν.Ε..

Οι Έμποροι της Θεσσαλίας με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Δημήτρη Παπαστεργίου

Συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων, από κοινού με τους προέδρους των Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας, παρουσία του Προέδρου της ΚΕΔΕ και Δημάρχου Δήμου Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου.

Ο Δήμος Μουζακίου βασικός υποστηρικτής της μεγάλης Καλλιτεχνικής Εκδήλωσης στη Σπηλιά του Καραϊσκάκη

Μπροστάρης στα πολιτιστικά δρώμενα του Νομού Καρδίτσας και όχι μόνον, ο Δήμος Μουζακίου με το ΝΠΔΔ (Αθλητισμός – Πολιτισμός – Νεότητα), στηρίζει δυναμικά τη μεγαλειώδη ιστορική και επετειακή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022, στις 9μμ, σε διαμορφωμένο χώρο εξοχικής τοποθεσίας κοντά στη Σπηλιά όπου γεννήθηκε ο Αρχιστράτηγος της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 Γεώργιος Καραϊσκάκης.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ