.
.
.
.
.

Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022

Ειδικός σύμβουλος του Σκυλακάκη ο πρώην Δήμαρχος Καρδίτσας Αθ. Κανταρτζής

Καθήκοντα ειδικού συμβούλου του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών κ. Θεοδ. Σκυλακάκη για χρονικό διάστημα ενός έτους, σε αντικείμενα επισκόπησης δαπανών αναλαμβάνει ο πρώην Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Αθ. Κανταρτζής!

Δύο συλλήψεις στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας για κοκαΐνη και κάνναβη

Συνελήφθησαν σήμερα (24-06-2022) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, δύο ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας άνδρας και μία γυναίκα, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Εγκρίθηκαν οι όροι επαναδημοπράτησης του περιβάλλοντος χώρου του νέου Δημαρχείου Καρδίτσας

Τους όρους επαναδημοπράτησης του έργου «Περιβαλλοντική αναβάθμιση του περιβάλλοντος χώρου νέου Δημαρχείου και αισθητική σύνδεση με άλσος Παυσιλύπου» ενέκρινε κατά πλειοψηφία -μειοψηφούντος του κ. Β. Κρανιά-η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καρδίτσας.

Την Κυριακή 26 Ιουνίου το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημήτριου Τσιάμη

Τελούμε την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής της κοινότητας Κυψέλης Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, αδερφού και θείου Δημήτριου Τσιάμη.

'Εναρξη αιτήσεων έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού για 51 Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) Μαθητείας και 7 Πειραματικές ΕΠΑΣ

Σήμερα, Παρασκευή 24 Ιουνίου και ώρα 18:00, ξεκίνησε η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων υποψηφίων εκπαιδευτικών, με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου, για τις 51 Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) Μαθητείας και τις 7 Πειραματικές ΕΠΑΣ, για το σχολικό έτος 2022-23.

«Καμπάνες» 30.000 ευρώ του ΕΦΚΑ στο ΔΟΠΑΚ για παλιές ασφαλιστικές εισφορές

Ποσό 30.000 ευρώ περίπου καλείται να πληρώσει ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Καρδίτσας, μετά την κοινοποίηση από την Τοπική Δ/νση του ΕΦΚΑ Πράξης Επιβολής Εισφοράς και Πράξης Επιβολής Πρόσθετης Επιβάρυνσης που αφορούν ασφαλιστικές εισφορές εργαζομένου του ΔΟΠΑΚ για την περίοδο 2011 έως 2016.

Το πρόγραμμα του Σεβ. Μητροπολίτη την Κυριακή 26 Ιουνίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Τ.Κ. Σταυρού Καρδίτσης.

Ε.Ο.Δ.Υ. (24/06): 13 νέοι θάνατοι και 11.972 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 60 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 24 Ιουνίου 2022 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ