.
.
.
.
.

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022

Δ.Ο.Π.Α.Π.Α. Παλαμά: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 3ο Φεστιβάλ Χορωδιών Δήμου Παλαμά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στις 25 Ιουνίου 2022, στην Κεντρική Πλατεία Παλαμά, το 3ο Φεστιβάλ Χορωδιών Δήμου Παλαμά, το οποίο διοργάνωσε ο Δημοτικός Οργανισμός, Πολιτισμού ,Αθλητισμού, Προσχολικής Αγωγής, Παλαμά (Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π.) σε συνεργασία με το Δήμο Παλαμά.

Προς δημοπράτηση έργο εκσυγχρονισμού διαχείρισης της ύδρευσης στο Δήμο Παλαμά

Ένα πολύ σημαντικό έργο για την διαχείριση και έλεγχο της καλής λειτουργίας του συστήματος ύδρευσης στο Δήμο Παλαμά, που "θα λύσει τα χέρια" της ΔΕΥΑ Παλαμά, βρίσκεται προ των πυλών της δημοπράτησης.

Άλλαξε χέρια η ΠΑΕ ΑΕΛ - Ο Αχιλλέας Νταβέλης νέος ιδιοκτήτης!

Ο Αλέξης Κούγιας παραχώρησε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών στον Αχιλλέα Νταβέλη, αποχωρώντας από τους βυσσινί ακριβώς επτά χρόνια μετά την αγορά των βυσσινί από τον Βαγγέλη Πλεξίδα.

Σωτ. Παπαγεωργίου: «Σοβαρός ο κίνδυνος να κοπούν δεκάδες Καρδιτσιώτες από το πρόγραμμα “νέων γεωργών”»

Αντιμέτωποι με τον «κόφτη» του υπουργείου Αγροτικής ανάπτυξης βρίσκονται εκατοντάδες νέοι αγρότες, ανάμεσά τους και πλήθος Καρδιτσιωτών εξαιτίας της αλλαγής στον υπολογισμό των τυπικών προϋποθέσεων ένταξης, μετά την δημοσιοποίηση της σχετικής πρόσκλησης.

Περιφέρεια Θεσσαλίας: 79 νέα επενδυτικά σχέδια προϋπολογισμού 64,4 εκατ. ευρώ στην 5η Προκήρυξη του Αναπτυξιακού Νόμου

79 επενδυτικά σχέδια απ’ όλη τη Θεσσαλία εντάσσονται στο καθεστώς της Επιχειρηματικότητας «Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων» του Αναπτυξιακού Νόμου.

Ο Νίκος Παππάς στην Καρδίτσα την Πέμπτη (30/6) για την υποδοχή των νέων μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Η Ν.Ε. Καρδίτσας και οι Ο.Μ. Ανατολικής και Δυτικής Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία διοργανώνουν, την Πέμπτη στις 9μμ, εκδήλωση υποδοχής των νέων μελών του κόμματος.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ