.
.
.
.
.

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022

Παγκόσμιο ρεκόρ ανοικτού στίβου στο επί κοντώ με 6,16μ. ο Ντουπλάντις (+Βίντεο)

Ο σπουδαίος Σουηδός πρωταθλητής του άλματος επί κοντώ, Αρμάντ Ντουπλάντις απέδειξε για άλλη μία φορά πως το όριό του είναι μόνο ο... ουρανός των αλμάτων του, σημειώνοντας παγκόσμιο ρεκόρ ανοικτού στίβου με άλμα στα 6,16μ. στο Diamond League που διεξάγεται στη Στοκχόλμη.

Ν. Παππάς από την Καρδίτσα: «Απολύτως αναγκαία η πολιτική αλλαγή για να κλείσουμε τις πληγές της κυβέρνησης Μητσοτάκη» (+Φώτο +Βίντεο)

«Ξεκινάμε έναν όμορφο αγώνα, πρέπει τις θέσεις μας να τις πάμε σε κάθε σπίτι σε κάθε χωριό σε κάθε συμπολίτη μας, να τις εξηγήσουμε με απλό τρόπο και να ζητήσουμε από όλους να γίνουν συμμέτοχοι σ’ αυτή τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που θα έχει κόπο, θα χρειαστεί διάρκεια, θα χρειαστεί υπομονή αλλά είναι απολύτως αναγκαία για να κλείσουμε τις πληγές που άνοιξε ο Μητσοτάκης στο σώμα της ελληνικής κοινωνίας!

Έκτακτη είδηση: Δεν θα είναι υποψήφιος Βουλευτής ξανά ο Σπύρος Λάππας

Είδηση έβγαλε η εκδήλωση υποδοχής των νέων μελών που διοργάνωσαν το βράδυ της Πέμπτης (30/6) στην πλατεία Πλαστήρα η Ν.Ε. Καρδίτσας και οι Ο.Μ. Ανατολικής και Δυτικής Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία παρουσία του Βουλευτή Νίκου Παππά.

Δήλωση Θ. Σκάρλου για την έκτακτη επιχορήγηση του Δήμου Σοφάδων με 220.000 ευρώ για το ενεργειακό κόστος

Ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών για θέματα Αυτοδιοίκησης κ. Στέλιου Πέτσα για έκτακτη επιχορήγηση ύψους σχεδόν 220.000 ευρώ για την αντιμετώπιση του αυξημένου ενεργειακού κόστους δήλωσε:

Σύλληψη άνδρα στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας για κάνναβη

Συνελήφθη, σήμερα (30-06-2022) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας ημεδαπός, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Βόλος: Κατέληξε η ανήλικη από το Αλιβέρι που νοσηλεύονταν στο Ιπποκράτειο

Κατέληξε σήμερα (30/6), μετά από εξάμηνη σχεδόν νοσηλεία, η 14χρονη η οποία αρχές Ιανουαρίου είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Βόλου από οικείους της στο Αλιβέρι με χτύπημα στο κεφάλι.

Παίρνουν ... “power pass” 1.000.000 ευρώ οι Δήμοι της ΠΕ Καρδίτσας!

Το δικό τους …”power pass”προκειμένου να καλύψουν λειτουργικές και άλλες  δαπάνες  τους, που λόγω της αύξησης του ενεργειακού κόστους, επιβάρυναν υπέρογκα τους προϋπολογισμούς τους παίρνουν οι Δήμοι της ΠΕ Καρδίτσας, αλλά και όλης της χώρας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ