.
.
.
.
.

Κυριακή, 05 Ιουνίου 2022

Σύλλογος Γυναικών: Κάλεσμα για συμμετοχή στην παράσταση διαμαρτυρίας στο νοσοκομείο, τη Δευτέρα 6 Ιουνίου

Ο Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας (μέλος της  Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ), στηρίζει και συμμετέχει στην έκτακτη κινητοποίηση των εργαζομένων του Νοσοκομείου και των Κέντρων Υγείας Καρδίτσας, τη Δευτέρα 6 Ιουνίου, στη 1μ.μ. στην πύλη του Νοσοκομείου.

«Άφαντη» η τροπολογία που θα έλυνε το ζήτημα των αξιώσεων του Δημοσίου σε βάρος χιλιάδων Καρδιτσιωτών ιδιοκτητών

Νομοθετική πρωτοβουλία ακούνε και νομοθετική πρωτοβουλία δεν βλέπουν οι πολλές εκατοντάδες Καρδιτσιώτες που βρίσκονται αντιμέτωποι με το ελληνικό Δημόσιο και την Κτηματική Υπηρεσία που προβάλει αξιώσεις δικαιωμάτων κυριότητας σε μία πολύ μεγάλη έκταση, 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Καρδίτσα (7-12/6) λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης

Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας θα υπάρξει προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων, στην πόλη της Καρδίτσας, για το χρονικό διάστημα από Τρίτη 7 Ιουνίου έως και την Κυριακή 12 Ιουνίου επί των οδών:

Ο.ΕΜ.Ε.Θ.: "Κλειστά τα καταστήματα του Αγίου Πνεύματος στη Θεσσαλία"

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας, με τη σύμφωνη γνώμη των Εμπορικών Συλλόγων των Θεσσαλικών Νομών, αποφάσισε ομόφωνα τα εμπορικά καταστήματα να παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022, του Αγίου Πνεύματος.

Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη Δ.ΥΠ.Α. από 6 έως 10 Ιουνίου

Συνολικά 46,2 εκατ. ευρώ θα καταβληθούν σε 85.136 δικαιούχους, κατά την εβδομάδα 6-10 Ιουνίου, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών από τον e-ΕΦΚΑ και τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

Κοινή Δράση Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καρδίτσας: Άτακτο Ενημερωτικό Δελτίο (προ διακοπών)

Στην τελευταία συνεδρίαση του νεοεκλεγέντος ΔΣ την Τρίτη 31-5, δεν έγινε συγκρότηση σε σώμα λόγω απουσιών δυο μελών (λόγω ασθενείας και λόγω απουσίας εκτός Καρδίτσας).

Δημ. Παπακώστας: "Δήλωση - Αίνιγμα: Θυμίζουν Τιτανικό τα ημιτελή έργα Συκιάς Αργιθέας & μεταφοράς νερών Αχελώου σε Θεσσαλία!"

Στην χτεσινή Ημερίδα για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη - τα Νερά Νότιας Πινδου , που έγινε στα όρια Θεσσαλίας (150χλμ από Λάρισα) έγινε γόνιμος διάλογος και βγήκαν χρήσιμα αποκαλυπτικά συμπεράσματα:

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ