.
.
.
.
.

Τρίτη, 07 Ιουνίου 2022

Δημοτικό Στάδιο Σοφάδων: Έτοιμο το ταρτάν αλλά λείπει υπάλληλος και …φως λόγω κλοπής καλωδίου!

Έτοιμο να παραδοθεί σε χρήση στους κατοίκους των Σοφάδων είναι το Δημοτικό Στάδιο έπειτα από την κατασκευή του  νέου συνθετικού τάπητα που ολοκληρώθηκε, ενώ έγινε και η διοικητική παραλαβή του έργου προϋπολογισμού 580.000€ που χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα "ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ" την προηγούμενη εβδομάδα από την Τεχνική Υπηρεσία.

Αθ. Σκάρλος στο Δ.Σ.: Σε χείριστη κατάσταση οι παιδικές χαρές του Δήμου Σοφάδων

Σε κακή έως …χείριστη κατάσταση έχουν περιέλθει οι παιδικές χαρές του Δήμου Σοφάδων, όπως παραδέχθηκε και ο  ίδιος ο Δήμαρχος κ. Αθ. Σκάρλος απαντώντας σε σχετική ερώτηση του ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου κ. Αγγελόπουλου κατά τη διάρκεια της αποψινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ο οποίος τις χαρακτήρισε ακατάλληλες και επικίνδυνες για την σωματική ακεραιότητα των παιδιών.

ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: "Δρόμος Λάρισας - Φαρσάλων, μελετάται και ωριμάζει…, άγνωστο όμως πότε θα γίνει"

Όπως προέκυψε από την απάντηση του περιφερειάρχη στην επερώτηση της Λαικής Συσπείρωσης Θεσσαλίας, ο ακατάλληλος και επικίνδυνος δρόμος Λάρισας – Φαρσάλων, που έπρεπε να είχε κατασκευαστεί εκ’ νέου, τουλάχιστον εδώ και δύο δεκαετίες,

Λύθηκαν οι συμβάσεις των συμβασιούχων COVID-19 στο Δήμο Σοφάδων

Εκτός Δήμου Σοφάδων βρίσκονται από τις 31 Μαΐου οι 11 εργαζόμενοι που είχαν προσληφθεί πριν από 14 περίπου μήνες, τον Ιανουάριο του 2021, στο πλαίσιο της αποτροπής του COVID-19 με 6μηνες συμβάσεις και έκτοτε ακολούθησαν διαδοχικές ανανεώσεις μετά από σχετικές αποφάσεις των οργάνων του Δήμου Σοφάδων και νομοθετικές πρωτοβουλίες από πλευράς της Κυβέρνησης.

Έριξε χαλάζι σε μέγεθος... φουντουκιού σε Κοκκινόγη και Γεράνεια Ελασσόνας (+Φώτο)

Ισχυρή βροχόπτωση και χαλαζόπτωση σε μέγεθος φουντουκιού έπληξε, τις απογευματινές ώρες, περιοχές της Ελασσόνας, επιβεβαιώνοντας δυστυχώς τις μετεωρολογικές προβλέψεις.

8η Ιουνίου ... η μαύρη επέτειος του Μουζακίου!

Ήταν αρχές Ιούνη του 1943, όταν μεγάλη ιταλική δύναμη της Μεραρχίας Πινερόλο, που είχε την ευθύνη της Θεσσαλίας, προσπάθησε να περάσει τα στενά της Πόρτας (σημερινή Πύλη) και να εκδιώξει τα τμήματα του ΕΛΑΣ που είχαν ως ορμητήριο την περιοχή του Κόζιακα.

Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Στόχος η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα

Η αξιοποίηση των καλλιεργούμενων και εγκαταλειμμένων αγροτολιβαδικών εκτάσεων, αλλά και των δημοτικών δασών, ήταν το αντικείμενο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ