.
.
.
.

Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2022

ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: "Όχι στο κλείσιμο τραπεζικών καταστημάτων και στις απολύσεις"

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι Θεσσαλίας της Λαικής Συσπείρωσης (Τάσος Τσιαπλές, Αποστόλης Νάνος, Βάσω Μπακάση και Ζήσης Γκαραλιάκος), εκφράζουν την αντίθεσή τους στο συνεχιζόμενο κλείσιμο μιας σειράς καταστημάτων των τραπεζικών ομίλων, κυρίως σε μικρές πόλεις και κωμοπόλεις και της Θεσσαλίας,

«Πράσινο φως» από το ΥΠ.ΕΣ. για προσλήψεις 24 συμβασιούχων στη ΔΕΥΑ Καρδίτσας

Το «πράσινο φως» για να προχωρήσει η ΔΕΥΑ Καρδίτσας τις διαδικασίες για την πρόσληψη 24 συμβασιούχων με 8μηνες συμβάσεις προκειμένου να καλύψει τα κενά σε προσωπικό που αντιμετωπίζει «άναψε» το Υπουργείο Εσωτερικών.

Το Σάββατο 11 Ιουνίου το ετήσιο μνημόσυνο της Παναγιώτας Κοντοκώστα

Τελούμε τo Σάββατο 11 Ιουνίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καρδίτσας το ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της αγαπημένης μας μητέρας, γιαγιάς, αδερφής και θείας Παναγιώτας Κοντοκώστα.

Το Σάββατο 11 Ιουνίου το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημήτριου Κων. Κωτούλα

Τελούμε το Σάββατο 11 Ιουνίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου της κοινότητας Μητρόπολης Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού Δημήτριου Κων. Κωτούλα.

Επίκειται η προκήρυξη θέσεων ακτινολόγων για το Νοσοκομείο Καρδίτσας

Εν αναμονή προκήρυξης από το Υπουργείο Υγείας, η οποία θα γίνει άμεσα και στην οποία θα περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων και θέσεις ακτινολόγων,  για την κάλυψη των αναγκών του Ακτινολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Καρδίτσας, βρίσκεται η Διοίκηση του νοσηλευτικού μας ιδρύματος, όπως ανέφερε στο KarditsaLive.Net η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Καρδίτσας κ. Μ. Κουτσιούμπα.

Κεραμέως: Ξεκινά τον Σεπτέμβριο η πιλοτική λειτουργία Παιδικών Σταθμών και Δημοτικών Σχολείων ως το απόγευμα

Την εξαγγελία του πρωθυπουργού για παιδικούς σταθμούς και δημοτικά σχολεία που θα λειτουργούν έως το απόγευμα, δηλαδή ως ολοήμερα, στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος, εξειδίκευσε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Τέσσερις προσλήψεις συμβασιούχων στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, τεσσάρων ατόμων γνωστοποίησε ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα με σκοπό την κάλυψη των αναγκών του Δήμου κατά την περίοδο της πυροπροστασίας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ