.
.
.
.

Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023

Γ. Καραβίδας: "Γιατί κύριοι διοικούντες τη ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ. δεν δημοσιοποιείτε τις αποφάσεις για πρόσληψη προσωπικού ΑμΕΑ;"

Τη συμμετοχή της στο «Πρόγραμμα επιδότησης της εργασίας για 10.000 ανέργους που αντιμετωπίζουν σημαντικά εμπόδια στην εργασιακή επανένταξή τους», υλοποιούμενο σε συνεργασία με τον ΟΑΕΔ, αποφάσισε η ΔΗ.Κ..Ε.ΔΗ.Μ., με τη με αριθμό 56/2022 απόφασή της (μία θέση Διοικητικού και μία θέση Πληροφορικής), που λήφθηκε στην από 28-12-2022 συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου.

Κων. Ξυλομένος: "Ακόμη μία χαμένη ευκαιρία για την Καρδίτσα"

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Καρδίτσας την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου κατέθεσα ερώτημα προς τη Δημοτική αρχή, για το Πειραματικό Δημόσιο Ι.Ε.Κ. το οποίο συστεγάζεται με το 1ο ΕΠΑΛ, το 1ο εσπερινό ΕΠΑΛ και το 1ο Σχολικό Εργαστηριακό Κέντρο Καρδίτσας.

«Φως» από τον …ιδιώτη αναμένουν δρόμοι της Καρδίτσας με προβλήματα φωτισμού (+Φωτο)

Δέκτης παραπόνων δημοτών για προβλήματα στον ηλεκτροφωτισμό της πόλης που δεν αντιμετωπίζονται γίνεται το τελευταίο διάστημα η ηλεκτρονική εφημερίδα μας.

Κινέζοι επιστήμονες: Ο στερεός πυρήνας της Γης φαίνεται ότι θα αρχίσει να περιστρέφεται με αντίστροφη φορά

Η περιστροφή του στερεού εσωτερικού πυρήνα της Γης εκτιμάται ότι πρόσφατα σταμάτησε και ο πυρήνας φαίνεται να ετοιμάζεται να αναστρέψει την κίνηση του προς την αντίθετη κατεύθυνση, σύμφωνα με Κινέζους επιστήμονες.

Ενημερωτικό Σεμινάριο σε θέματα Πρώτων Βοηθειών από το ΕΚΑΒ στο ΣΔΕ Καρδίτσας

Την Παρασκευή 20-1-2023 επισκέφτηκε το σχολείο μας, Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) Καρδίτσας, η εκπαιδευτική ομάδα του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ 5) του Τομέα της Καρδίτσας, η οποία εκπροσωπείτο από τους Διασώστες – Εκπαιδευτές: κ. Βούζα Γιάννη και κ. Κρόκη Μιχάλη.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ