.
.

Τετάρτη, 10 Μαΐου 2023

Τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών στην Καρδίτσα

Με μεγάλη νικήτρια την αποχή διεξήχθησαν οι φοιτητικές εκλογές στα τέσσερα τμήματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που εδρεύουν στην Καρδίτσα καθώς σε σύνολο 1.908 φοιτητών που είναι εγγεγραμμένοι στα τμήματα ψήφισαν μόλις 384 περίπου δηλαδή το 1/5 του συνόλου, αν και θα πρέπει να τονιστεί ότι οι ενεργοί φοιτητές είναι αρκετά λιγότεροι των εγγεγραμμένων.

Α.Σ.Ο. Καρδίτσας Άρτεμις: Μεγάλη επιτυχία για Καρδιτσιώτη αθλητή στην πρακτική σκοποβολή

Πρώτος στην κατηγορία CLASSIC στον αγώνα πρακτικής σκοποβολής που διεξήχθη στην Ορεστιάδα στις 6 και 7 Μαίου ο αθλητής του Αθλητικού Σκοπευτικού Ομίλου Καρδίτσας Άρτεμις Αλέξανδρος Βαρλάγκας.

Σε εξέλιξη η παραλαβή εκλογικού υλικού από την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας

Σε τροχιά εθνικών εκλογών κινείται η Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας και ειδικότερα τα υπηρεσιακά στελέχη που είναι επιφορτισμένα με την προετοιμασία τους.

Το Σάββατο 13 Μαΐου το ετήσιο μνημόσυνο της Βασιλικής Θ. Οικονόμου

Τελούμε το Σάββατο 13 Μαΐου 2023 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρδίτσας το ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της αγαπημένης μας μητέρας, γιαγιάς, αδερφής και θείας Βασιλικής Θ. Οικονόμου

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης την Πέμπτη (11/5) σε κοινότητες των Δήμων Καρδίτσας και Σοφάδων

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Μαΐου 2023 σε κοινότητες των Δήμων Καρδίτσας και Σοφάδων όπως γνωστοποίησε ο ΔΕΔΔΗΕ.

Τεχνική σύσκεψη Σκάλκου - Αγοραστού στη Λάρισα για το ΕΣΠΑ που ολοκληρώνεται και για το νέο που ξεκινά

Τεχνική σύσκεψη μεταξύ του Γ.Γ. Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτριου Σκάλκου και του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Μαΐου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ