.
.

Τρίτη, 23 Μαΐου 2023

«Σουλουπώνει» πριν παραδώσει στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας το Δασικό Χωριό ο Δήμος Καρδίτσας

Εργασίες αποκατάστασης ζημιών που έχουν υποστεί οι εγκαταστάσεις του Δασικού χωριού «Δρυάδες», βρίσκονται σε εξέλιξη, με στόχο να παραδοθούν, μέσα στο καλοκαίρι, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, όπως προβλέπεται από την προγραμματική σύμβαση που υπέγραψε το τελευταίο με τον Δήμο Καρδίτσας.

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Κωνσταντίνου Παράσχου με τον Δήμαρχο Αργιθέας, Ανδρέα Στεργίου

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για το γεγονός πως, στην επικείμενη δημοτική εκλογική αναμέτρηση, συμμετέχουν ενεργά στην παράταξή μας έμπειρα στελέχη της περιοχής με αποδεδειγμένη προσφορά και διαχρονική αξιόλογη παρουσία.

Στελέχωση πολυδύναμου, αυτεπιστασία και καστανόδασος στο Δ.Σ. Λίμνης Πλαστήρα - Οι άλλες ερωτήσεις

Σειρά θεμάτων που απασχολούν τους δημότες του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα, ήρθαν, υπό την μορφή ερωτήσεων, στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη 23 Μαΐου.

Επέστρεψε στην ΠτΔ την εντολή ο Νίκος Ανδρουλάκης - "Δεν υπάρχουν περιθώρια κυβερνητικών συγκλίσεων"

Έκλεισε, το απόγευμα της Τρίτης (23/5) ο κύκλος των διερευνητικών εντολών προς τα κόμματα από την ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου, χωρίς, όπως αναμένονταν, να προκύψει κυβερνητική λύση ή έστω προσπάθεια κυβερνητικής λύσης.

Την Κυριακή 28 Μαΐου, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Marathon στην Αργιθέα

Την Κυριακή 28 Μαΐου 2023, στο χωριό Πετρίλο του Δήμου Αργιθέας, θα δοθεί η εκκίνηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ορεινής Ποδηλασίας στο αγώνισμα του Μαραθωνίου (XCM), στις κατηγορίες Elite και Masters Ανδρών, και Γυναικών.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ