.
.

Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023

Σωτηρία Μπακαλάκου: Χίλια ευχαριστώ! Η πορεία του ΠΑΣΟΚ μόλις ξεκίνησε…

Το μήνυμα των εκλογών της 21ης Μαΐου είναι σαφές και ξεκάθαρο. Ο μεσαίος προοδευτικός χώρος ζητάει να εκφραστεί. Οι πολίτες  έδειξαν με την ψήφο τους οτι το ΠΑΣΟΚ και ο Νίκος Ανδρουλάκης αποτελούν την επόμενη ημέρα, το βασικό πόλο της Κεντροαριστεράς.

Αντιπυρική περίοδος: Νέα οχήματα και δασοκομάντος στη «φαρέτρα» των Π.Υ. Θεσσαλίας

Χωρίς κάποιο αξιοσημείωτο συμβάν κύλησαν οι πρώτες τρεις εβδομάδες της αντιπυρικής περιόδου στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, αλλά και ευρύτερα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Την Κυριακή 28 Μαΐου το 40ήμερο μνημόσυνο της Σοφίας Σταμάτη

Τελούμε την Κυριακή 28 Μαΐου 2023 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής της κοινότητας Αηδονοχωρίου Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της αγαπημένης μας μητέρας, γιαγιάς και αδερφής Σοφίας Σταμάτη.

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα 3.449 εκπαιδευτικών που προσλαμβάνονται ως μόνιμοι

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε την ολοκλήρωση 3.449 νέων, μόνιμων διορισμών εκπαιδευτικών στη Γενική Εκπαίδευση, που κατανέμονται ως εξής: 1.644 στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, 1.744 στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και 61 στον Κλάδο ΠΕ79 Μουσικής για τα Μουσικά Σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Προσωρινοί ανάδοχοι 4 έργων ύψους 1,5 εκατ. ευρώ στην Π.Ε. Καρδίτσας

Στην ανακήρυξη προσωρινών αναδόχων 4 έργων που αφορούν την περιοχή μας συνολικού ύψους 1,5 εκατ. ευρώ περίπου προχώρησε με ισάριθμες αποφάσεις της η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας την Τρίτη 23 Μαΐου.

Τ.Ε. Καρδίτσας ΚΚΕ: "Συγχαρητήρια στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη για τη νέα της επιτυχία"

Η Τ.Ε. Καρδίτσας του ΚΚΕ, συγχαίρει για μια ακόμη φορά την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, για τη νέα της επιτυχία στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων βάδην και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου την Κυριακή 21/05.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ