Κελεπούρης Λάμπρος
Τσιρογιάννη Φανή
Εκίζογλου Σπυρίδων
.
.
.
.

Τρίτη, 30 Μαΐου 2023

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Καρδίτσας Κ. Νούσιου προς τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες, ανοίγει αύριο η αυλαία των Πανελλαδικών εξετάσεων. Μια διαδικασία, που όσοι θα συμμετέχετε, θα γίνει η αφετηρία για την είσοδό σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Στο επίκεντρο τα προβλήματα των σχολείων και η ενδυνάμωση των Συλλόγων Γονέων (+Φωτο +Βίντεο)

Tα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σχολικές μονάδες της περιοχής μας, αλλά και οι Σύλλογοι Γονέων ως συλλογικότητες, καθώς και η ανάγκη μαζικοποίησής τους αλλά και καλύτερου συντονισμού της δράσης τους με τη συγκρότηση ενός δευτεροβάθμιου οργάνου με την μορφή μιας Ένωσης

Σωτήρης Παπαγεωργίου: «Αναγκαία η αλλαγή στον κανονισμό του ΕΛΓΑ για τις αποζημιώσεις»

Παρά τις εντεινόμενες δυσκολίες που αντιμετώπισε ο αγροτικός κόσμος και παρά τις αλλεπάλληλες κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες που έλαβαν χώρα από το ΠΑΣΟΚ στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο ώστε να περιοριστεί το κόστος παραγωγής για τον Έλληνα αγρότη, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, δυστυχώς, συνέχιζε να κωφεύει.

ΥΠ.ΕΣ.: Διευκρινίσεις για τους ετεροδημότες που θα ψηφίσουν στις Βουλευτικές Εκλογές της 25ης Ιουνίου

Το Υπουργείο Εσωτερικών, προς διευκόλυνση των εκλογέων που επιθυμούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στον Δήμο διαμονής τους στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023, μερίμνησε ώστε:

Διακομματική Επιτροπή: Χωρίς περιορισμούς οι προεκλογικές εμφανίσεις των υποψηφίων στα μέσα ενημέρωσης

Χωρίς περιορισμούς θα εμφανίζονται στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης οι υποψήφιοι βουλευτές ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, όπως αποφάσισε η Διακομματική Επιτροπή Εκλογών, που συνεδρίασε υπό την προεδρία της υπηρεσιακής υπουργού Εσωτερικών, Καλλιόπης Σπανού, με τη συμμετοχή του υπηρεσιακού υπουργού Επικρατείας, Βασίλη Σκουρή.

«Τρέχει και δεν φτάνει» με την κοπή των χόρτων ο Δήμος Καρδίτσας - Χάθηκε στο χορτάρι η πρώην παιδική χαρά της Μέλισσας

Σε μεγάλη έξαρση βρίσκεται αυτό το διάστημα η ανάπτυξη της βλάστησης σε κοινόχρηστους χώρους και δημοτικές εκτάσεις σε όλη την έκταση του Δήμου Καρδίτσας, γεγονός που δυσκολεύει σημαντικά το έργο του Τμήματος Πρασίνου.

1ο Πειραματικό ΓΕΛ Καρδίτσας: Στάσεις και απόψεις απέναντι στο φαινόμενο της κλιματικής κρίσης (έρευνα)

Ο όμιλος κλιματικής αλλαγής του σχολείου μας, 1ου Πειραματικού ΓΕ.Λ. Καρδίτσας, έχει σκοπό την ενημέρωση των μαθητών, καθώς και την αναλυτική συζήτηση των θεμάτων αυτών που αφορούν σε κάθε πολίτη, έτσι ώστε να βρεθούν εφικτές και υλοποιήσιμες λύσεις προς αυτά, αλλά και την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας μέσω της μετάδοσης  του μηνύματος της επιτακτικής ανάγκης για δράση.

Πελαργός ακούμπησε τα καλώδια και έπεσε νεκρός από το καμπαναριό της Κρανιάς

Δυστυχώς η προσπάθεια ενός νέου ζευγαριού πελαργών να χτίσουν την φωλιά τους, πάνω στον καμπαναριό της εκκλησίας, οπου υπήρχε τεχνητή φωλιά που είχαν τοποθέτησει οι κάτοικοι της κοινότητας Κρανιάς του Δήμου Μουζακιου, απέβη μοιραία.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ