.
.

Δευτέρα, 08 Μαΐου 2023

Ανακοίνωση - πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος κοπής και εξωδάσωσης καυσόξυλων στην Τ.Κ. Καταφυγίου

Ο Πρόεδρος Κοινότητας Καταφυγίου προσκαλεί ομάδες δασεργατών ή Δασικών συνεταιρισμών εγγεγραμμένων στο μητρώο εκμετάλλευσης του Δήμου Καρδίτσας, που επιθυμούν να μετέχουν με αμοιβή στην κοπή και εξωδάσωση των καυσοξύλων ατομικών αναγκών για το έτος 2023,

Θανατηφόρο τροχαίο για 19χρονο στρατιώτη που υπηρετούσε σε Μονάδα της Χίου

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώθηκε ότι, κατά τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας 8 Μαΐου, ο Στρατιώτης Δ.Κ. της 2023 Α΄ ΕΣΣΟ, 19 ετών, ο οποίος υπηρετούσε σε Μονάδα της Χίου, τραυματίστηκε θανάσιμα συνέπεια τροχαίου δυστυχήματος κατά την έξοδό του.

«Θωρακίζεται» ο σκελετός του Κέντρου Κοινωνικών Δραστηριοτήτων της Ι.Μ.Θ.Φ. (+Φωτο)

Σε νέα φάση έχουν εισέλθει το τελευταίο διάστημα οι εργασίες του έργου «Κέντρο Κοινωνικών Δραστηριοτήτων Καρδίτσας» της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων.

Α. Σκόνδρα: «Ανανέωση συμβολαίου εμπιστοσύνης με το λαό οι εκλογές της 21ης Μάη» - Πρόγραμμα επισκέψεων την Τρίτη 9 Μαΐου

Κατάμεστο το Συνεδριακό Κέντρο του ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ», στην Αθήνα, την Κυριακή 7 Μαΐου 2023, στην προεκλογική εκδήλωση της Ασημίνας Σκόνδρα.

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 52χρονος Βούλγαρος, καταζητούμενος στις ΗΠΑ για απάτες μέσω ΑΤΜ άνω των 200.000 ευρώ!

Καταζητούμενος στις ΗΠΑ για απάτη άνω των 200.000 δολαρίων, μέσω αναλήψεων από μηχανήματα ΑΤΜ, με κλεμμένα στοιχεία χρεωστικών και πιστωτικών καρτών, συνελήφθη στην περιοχή των Σερρών.

ΤΕ Καρδίτσας ΚΚΕ: "Τώρα ισχυρό ΚΚΕ, για τη διεκδίκηση έργων υποδομής που θα ικανοποιούν τις λαϊκές ανάγκες"

Περιοδείες και ομιλίες σε Καροπλέσι, Ανθηρό, Νεράιδα, πραγματοποίησε κλιμάκιο της ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ με επικεφαλή τον Νίκο Τέγο υποψήφιο βουλευτή Καρδίτσας.

Πρόγραμμα επισκέψεων - ομιλιών υποψήφιου Βουλευτή Σωτήρη Παπαγεωργίου για την Τρίτη 9 Μαΐου

Το πρόγραμμα επισκέψεων και ομιλιών του Παπαγεωργίου Σωτήρη, Υποψήφιου Βουλευτή ΠΑΣΟΚ, Νομού Καρδίτσας για την Τρίτη 9 Μαΐου είναι το ακόλουθο:

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ