.
.
.
.

Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023

Εντυπωσίασαν τα "Καλλιχόρεια 2023" στην Καρδίτσα (+Φωτο +Βίντεο)

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν τα Καλλιχόρεια 2023 που διοργάνωσε το διήερο 9-10 Ιουνίου στην πλατεία Πλαστήρα της Καρδίτσας ο Χορευτικός Λαογραφικός Όμιλος Καρδίτσας «Καλλίχορος» με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας- Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας και το Δήμο Καρδίτσας.

«Πολύτιμος» ο τόμος των πρακτικών του Συνεδρίου του ΚΙΛΕ Απόλλων για τη Μικρασιατική καταστροφή και τους πρόσφυγες (+Φωτο +Βίντεο)

Πολύτιμο εργαλείο για τους μελετητές και τους ερευνητές της νεότερης ιστορίας και παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές αποτελεί ο τόμος των πρακτικών του 8ου Πανελλήνιου Συνεδρίου με θέμα «Πρόσφυγες: Από τη Μικρασιατική καταστροφή ως τις μέρες μας»

"Έφυγε" από τη ζωή ο μουσικοσυνθέτης Γιάννης Μαρκόπουλος

Ο Γιάννης Μαρκόπουλος, ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες συνθέτες, που με τις πρωτοποριακές συνθέσεις του άνοιξε μουσικούς δρόμους σε προηγούμενες δεκαετίες πέθανε σε ηλικία 84 ετών.

Βρήκε το «γιατρικό» για τα συνθήματα στην κεντρική πλατεία ο Δήμος Καρδίτσας

Δύσκολη υπόθεση αποδείχθηκε τελικά ο καθαρισμός των συνθημάτων που είχαν αναγραφεί από μαθητές στα πλακάκια της κεντρικής πλατείας της Καρδίτσας κατά τη διάρκεια της μεγάλης μαθητικής κινητοποίησης διαμαρτυρίας για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

Ευχαριστήριο μύνημα της Ε.Ο.Δ. Καρδίτσας για δωρεά σε φαρμακευτικό υλικό

Το Δ.Σ. και τα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Καρδίτσας εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για τη σημαντική δωρεά σε φαρμακευτικό υλικό για την κάλυψη βασικών αναγκών του σωματείου μας.

Νομική συνδρομή σε πρώην αιρετό αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μουζακίου

Την στήριξη πρώην αιρετού με χορήγηση νομικής συνδρομής από πληρεξούσιο δικηγόρο, για υπόθεση που αφορά αποτέλεσμα κατά την άσκηση των καθηκόντων του, αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μουζακίου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ