Κελεπούρης Λάμπρος
Τσιρογιάννη Φανή
Εκίζογλου Σπυρίδων
Καραμπινά - Τσουρή Μαρία
.
.
.
.

Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Με επιτυχία το Πρώτο Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης για Ινδούς Επαγγελματίες Αγρότες στην Ελλάδα

 Το πρώτο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης για Ινδούς επαγγελματίες αγρότες στην Ελλάδα, διάρκειας 60 ωρών, ολοκληρώθηκε σήμερα, Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023, για 18 επαγγελματίες αγρότες οι οποίοι ταξίδεψαν από την Ινδία στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Λάρισα, για να αποτελέσουν τους πρώτους συμμετέχοντες αυτού του καινοτόμου προγράμματος.

Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών Καρδίτσας για τις συγχωνεύσεις-καταργήσεις σχολείων

 Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών Καρδίτσας καταγγέλλει απερίφραστα την αιφνιδιαστική συγχώνευση τεσσάρων από τα μεγαλύτερα δημοτικά σχολεία της πόλης μας, του 1ου με το 12ο και του 3ου με το 13ο, καθώς και ισάριθμων νηπιαγωγείων, του 1ου με το 12ο και του 13ου με το 37ο.

Η σύνθεση του ψηφοδελτίου "Πανδημοτική Πρωτοβουλία" με υποψήφιο Δήμαρχο Σοφάδων τον Θάνο Σκάρλο

Στη δημοσιότητα δόθηκε από το συνδυασμό "Πανδημοτική Πρωτοβουλία" με επικεφαλής το νυν Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Δήμαρχο Σοφάδων Θάνο Σκάρλο η πλήρης σύνθεση του ψηφοδελτίου για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Κλήρωση Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Α’ Γυναικών: Με «Θεόνη 2011 Τρίκαλα» στην πρεμιέρα οι Ελπίδες Καρδίτσας

 Με τοπικό ντέρμπι απέναντι στη «Θεόνη 2011 Τρίκαλα» που θα κληθούν να την αντιμετωπίσουν εκτός έδρας κάνει πρεμιέρα οι Ελπίδες Καρδίτσας στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Α’ Γυναικών για τη σεζόν 2023-23.

Καρδίτσα: Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση στην οδό Τρικάλων και δίνεται το Σάββατο (2/9) σε κυκλοφορία

Ταχύτερα από τον αρχικό σχεδιασμό ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση του τμήματος της οδού Τρικάλων, από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Μπλατσούκα μέχρι τον ΟΑΕΔ μήκους 1,6 χλμ περίπου στο πλαίσιο του έργου «Αποκατάσταση ζημιών στο δίκτυο οδοποιίας του δήμου Καρδίτσας λόγω της θεομηνίας της 18ης -19ης Σεπτεμβρίου του 2020», προϋπολογισμού 2.500.000€ που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ