.
.
.
.
.

Κυριακή, 14 Απριλίου 2024

Σωτ. Παπαγεωργίου: Ξεχασμένοι από την κυβέρνηση και αβοήθητοι οι πλημμυροπαθείς Καρδιτσιώτες, 8 μήνες μετά τον “Daniel”

Λίγους μόλις μήνες μετά την ολοκληρωτική καταστροφή από την κακοκαιρία «Daniel», παρά τις μεγαλόστομες υποσχέσεις - ακόμη και διά στόματος του ίδιου του Πρωθυπουργού της χώρας- οι πλημμυροπαθείς κάτοικοι του Νομού μας παραμένουν αβοήθητοι και ξεχασμένοι από την Ελληνική Κυβέρνηση.

Ισραήλ: Το πολεμικό συμβούλιο διαφωνεί για το χρόνο και την κλίμακα των αντιποίνων κατά του Ιράν

Το πολεμικό συμβούλιο του Ισραήλ συμφωνεί ότι πρέπει να υπάρξει απάντηση κατά του Ιράν για την επίθεση με πυραύλους και drones, αλλά διαφωνεί για τον χρόνο και την κλίμακα των αντιποίνων, δήλωσαν ισραηλινοί αξιωματούχοι.

Ο ΑΣΚ προσπάθησε για τη νίκη αλλά ο ΠΑΟΚ (πλέον) είχε Πόρτερ

Με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ να… αγγίζει το τριπλ νταμπλ, καθώς πέτυχε 19 πόντους, πήρε 10 ριμπάουντ και μοίρασε 9 ασίστ ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε εντός έδρας του ΑΣΚ με 85-70 για την 4η αγωνιστική των Play Out της Basket League.

Προκριματικές εκλογές ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.: Μπροστά Τουρναβίτης και Μιξαφέντη στην καταμέτρηση

Σε εξέλιξη βρίσκεται η καταμέτρηση των ψήφων που έλαβαν στις προκριματικές εκλογές οι υποψήφιοι για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. στα 5 εκλογικά τμήματα που λειτούργησαν στην Π.Ε. Καρδίτσας.

Βανδαλισμένα τα σημαντικότερα γλυπτά μνημεία της Καρδίτσας (+Φωτο)

Στο έλεος των βανδάλων βρίσκονται τα σημαντικότερα γλυπτά μνημεία της πόλης της Καρδίτσας, τα οποία κοσμούν τις κεντρικές της πλατείες και αποτελούν χαρακτηριστικά τοπόσημα και σημεία ενδιαφέροντος για κάθε επισκέπτη της.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ