.
.
.
.
.

Τετάρτη, 03 Απριλίου 2024

Απομακρύνσεις 4 αστυνομικών από το Α.Τ. Αγ. Αναργύρων για τη δολοφονία της 28χρονης

Μετά από τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων απομακρύνθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (3/4), σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., άλλοι τέσσερις αστυνομικοί από το συγκεκριμένο Τμήμα, έξω από το οποίο δολοφονήθηκε η 28χρονη από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της.

Δίκτυο αλληλεγγύης & αγώνα Καρδίτσας: Κάλεσμα για συμμετοχή στη συγκέντρωση την Πέμπτη 4 Απριλίου

Η σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ και όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις προωθεί αποφασιστικά τα συμφέροντα του ελληνικού κεφαλαίου, επιδιώκει να κερδίσει κομμάτι από την πίτα της λεηλασίας των λαών και των φυσικών πόρων της ευρύτερης περιοχής, να κερδίσει πόντους στον ανταγωνισμό του με το τουρκικό κεφάλαιο, εμπλέκει τη χώρα σε μια σειρά ιμπεριαλιστικές αποστολές (από το Κόσοβο μέχρι τη Σαουδική Αραβία και με φρεγάτες σε Ερυθρά θάλασσα, Λίβανο, Λιβύη κ.α.).

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Καρδίτσας με εκπροσώπους της Αερολέσχης Αεροδρομίου Μυρίνης

Με αφορμή τον Πανελλήνιο Αγώνα Υπερελαφρών Αεροσκαφών (Κατηγορίας 3AXIS) Plastiras Lake Cup 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Καρδίτσας, κ. Κωνσταντίνος Τέλιος πραγματοποίησε συνάντηση στο γραφείο του, με εκπροσώπους της Αερολέσχης Αεροδρομίου Μυρίνης και συγκεκριμένα με τον πρόεδρο κ. Τσολάκο Σταύρο και τον Ταμία κ. Γιαννουσά Ιωάννη.

67 γυναίκες θύματα βίας και πολλαπλών διακρίσεων προσέφυγαν το 2023 στο Κέντρο Γυναικών Καρδίτσας

Αλλεπάλληλα περιστατικά βίας σε βάρος γυναικών που φτάνουν ακόμα και σε δολοφονικές πράξεις έρχονται καθημερινά στο προσκήνιο, αναδεικνύοντας την οξύτητα του κοινωνικού φαινομένου στη χώρα μας.

Στο Final Four Θεσσαλίας οι Έφηβοι και οι Παίδες του Α.Σ.Κ. - Στη Μικτή Βορρά ο Αριστοτέλης Καλογριανίτης

Με συνέπεια στο εμπλουτισμένο πρόγραμμα, διαρκή επένδυση στην κατάρτιση και πλάνο που σημειώνει ολοένα και περισσότερες επιτυχίες, όπως αποδεικνύουν και τα αποτελέσματα, συνεχίζει τη λειτουργία της η ακαδημία του Α.Σ. Καρδίτσας.

Υπόμνημα Πάρη Κουκουλόπουλου στη Βουλή σχετικά με τις διεκδικήσεις εκτάσεων από το Δημόσιο στην Καρδίτσα

Στη Βουλή έρχεται αυτή τη φορά από το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής και ειδικότερα τον Βουλευτή Πάρη Κουκουλόπουλο το υπόμνημα κατοίκων Καρδίτσας, περί διεκδίκησης εκτάσεων από το Δημόσιο.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ