Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2024

Κ. Τέλιος: Τουλάχιστον τρία ακόμη χρόνια για την παράκαμψη της Συκεώνας - Έγιναν πολλά λάθη με το συγκεκριμένο έργο

Τουλάχιστον τρία ακόμη χρόνια θα απαιτηθούν για να ολοκληρωθεί το έργο της παράκαμψης της Συκεώνας, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Κώστα Τέλιο.

Χρ. Τριαντόπουλος: Πάνω από 370 εκατ. ευρώ κρατικής αρωγής έχουν δοθεί για τον "Daniel" μέχρι τώρα

Την Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2024, Κυβερνητικό Κλιμάκιο παρουσίασε στη Λάρισα, στην έδρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, την υλοποίηση του σχεδίου στήριξης και αποκατάστασης μετά το ακραίο πλημμυρικό φαινόμενο ‘Daniel’ στη Θεσσαλία και στις όμορες περιοχές που επλήγησαν από την πρωτόγνωρη κακοκαιρία.

Rapid test κάθε Δευτέρα στην είσοδο του Δημαρχείου Σοφάδων

H Δημοτική Αρχή Σοφάδων, στο πλαίσιο των ενεργειών για την προστασία της υγείας των πολιτών και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ προχωρά σε νέους προληπτικούς δωρεάν ελέγχους rapid tests για την πρόληψη και αποτροπή διασποράς του Covid-19.

Κοπή 14 δέντρων στην Τ.Κ. Κέδρου αποφάσισε η Δημοτική Επιτροπή Σοφάδων

Την κοπή 14 συνολικά δέντρων, από διάφορα σημεία της Τ.Κ. Κέδρου, αποφάσισε η Δημοτική επιτροπή Σοφάδων, έχοντας λάβει υπόψιν και την θετική γνωμοδότηση του Τοπικού Συμβουλίου.

Με απλήρωτα τα τέλη κυκλοφορίας του 2019 εμφανίζονται 80.000 ιδιοκτήτες οχημάτων - Το «ραβασάκι» της εφορίας και πώς αμφισβητείται το χρέος

Με ανεξόφλητα τα τέλη κυκλοφορίας του 2019, εμφανίζονται περισσότεροι από 80.000 ιδιοκτήτες οχημάτων, σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα των διασταυρώσεων που έγιναν από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), για τη συγκεκριμένη χρονιά.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ