Τετάρτη, 30 Ιουλίου 2025

Β. Φροξυλιάς: Ο τόπος μας «διψάει» και «πνίγεται» απ’ τη διαχρονική πολιτική αδράνεια!

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την περίοδο, μια εξαιρετικά κρίσιμη και ταυτόχρονα θλιβερή διαμάχη μεταξύ θεσμικών φορέων όπως ο νεοσύστατος Οργανισμός Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.) και η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Έκτακτη Σύνοδος των Πρυτάνεων με αφορμή το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας

Τις θέσεις των πρυτάνεων των ΑΕΙ γνωστοποίησε η Σύνοδος των Πρυτάνεων, που συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα, Τετάρτη, σχετικά με το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, που θα συζητηθεί αύριο, Πέμπτη, στην Ολομέλεια της Βουλής.

Πυρκαγιά στο Άγιο Όρος: Πτώση φορτηγού από χαράδρα - Απανθρακώθηκε ο οδηγός

Απανθρακωμένη σορός εντοπίστηκε εντός του φορτηγού οχήματος, από όπου ξεκίνησε πυρκαγιά σε δασική έκταση που ανήκει στα διοικητικά όρια της I.M. Αγίου Παύλου, στο Άγιο Όρος Χαλκιδικής.

Ανοίγει την Πέμπτη (31/7) η πλατφόρμα για τις αιτήσεις απόσπασης μόνιμων εκπαιδευτικών σε Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία

Αρχίζει αύριο, Πέμπτη 31-7-2025 η κατάθεση αιτήσεων για απόσπαση μόνιμων εκπαιδευτικών σε Πρότυπα και Πειραματικά σχολεία διάρκειας ενός (1) διδακτικού έτους.

ΕΟΔΥ: 10 νέα κρούσματα λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου

Δέκα νέα εγχώρια κρούσματα λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου διαγνώσθηκαν/ δηλώθηκαν την τελευταία εβδομάδα. Έχει καταγραφεί, επίσης, ένα εισαγόμενο κρούσμα της λοίμωξης σε ασθενή που εκτέθηκε σε άλλη χώρα του εξωτερικού (Σερβία), το οποίο δεν περιλαμβάνεται στην περαιτέρω ανάλυση. Δεν έχει καταγραφεί κανένας θάνατος ασθενούς με λοίμωξη από τον ιό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ