Μπλόκο Ε-65: Εορταστικό κλίμα εν …αναμονή της συνάντησης με τον Πρωθυπουργό – έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα (+Φωτο +Βίντεο) Κύριο
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία Αγροτικά
- Εκτύπωση
Εορταστικό ήταν το κλίμα σήμερα Σάββατο (17/1) το απόγευμα στο μπλόκο του Ε-65, όπου αντί για γενική συνέλευση, αγρότες και κτηνοτρόφοι έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα, παρουσία φορέων του νομού.
Αν και κρατούν μικρό καλάθι, βρίσκονται εν αναμονή της συνάντησης με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ο Πρόεδρος της ΕΟΣΚ κ. Κώστας Τζέλλας στην ομιλία του ευχήθηκε σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά, ξεκαθαρίζοντας πως ο αγώνας θα συνεχιστεί έως ότου δικαιωθούν.
Απαντώντας στις σημερινές δηλώσεις του Πρωθυπουργού πως "δεν μπορεί να δώσει άλλα χρήματα στους αγρότες, καθώς δεν το επιτρέπουν ο προϋπολογισμός, η κοινωνική δικαιοσύνη και τα όρια που θέτει η Ευρώπη", ο κ. Τζέλλας δήλωσε πως θα πρέπει να βρει χρήματα γιατί οι ανάγκες είναι μεγάλες. "Να βρει χρήματα για να παραμείνουμε στα χωριά. Είναι άσχημο να βγαίνει και να λέει ότι είχαμε δώσαμε...".
Λ.Μ.






















