Θέμης Λαμπρόπουλος: Αντίο Μπέλο Οριζόντε ...ώρα για Νατάλ!
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Όμορφες εικόνες από την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος με την Κολομβία τόσο εντός του γηπέδου όσο και εκτός έστειλε ο συνεργάτης του KarditsaLive.Net στην Βραζιλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο, Θέμης Λαμπρόπουλος.
Μπορεί η χώρα μας να γνώρισε την ήττα, ωστόσο οι Έλληνες φίλαθλοι, περίπου 500 που βρέθηκαν εκεί, χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές μας. Στον αγωνιστικό χώρο, όπως μας ανέφερε, φάνηκε η προσπάθεια αυτή και η ήττα πέρα από την καλή απόδοση του αντιπάλου ήρθε και από τον τρόπο που πήραν το προβάδισμα οι αντίπαλοι.
Περί τους 400 με 500 Έλληνες βρέθηκαν στο γήπεδο του Μινεϊράο με τους περισσότερους να βρίσκονται σε δύο σημεία των κερκίδων του γηπέδου. Πολύ λίγοι ωστόσο απέναντι στους περίπου 40.000 θερμόαιμους Κολομβιανούς (57.000 συνολικά θεατές) που είδαν την χώρα τους να επιστρέφει με νίκη μετά από δύο δεκαετίες στην μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή.
Το κλίμα ανάμεσα στους φιλάθλους των δύο ομάδων ήταν κάτι περισσότερο από καλό, αφού οι ομαδικές φωτογραφήσεις και τα πειράγματα ξεκίνησαν πριν, και συνεχίστηκαν κατά την διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του αγώνα. Οι φίλαθλοι της Κολομβίας όπως μας ανέφερε ήταν πολύ φιλικοί με τους Έλληνες ενώ ζήτησαν να μάθουν περισσότερα για το ποδόσφαιρό μας αλλά και την Ελλάδα.
Πλέον οι Έλληνες φίλαθλοι ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη αναμέτρηση, στο Νατάλ με την Ιαπωνία στις 20 Ιουνίου (01:00 ξημερώματα ώρα Ελλάδος). Για εκεί πλέον κινείται και ο συνεργάτης μας, ευελπιστώντας ότι πέρα από την παρουσία τους εκεί θα μπορέσουν να πανηγυρίσουν και ένα θετικό αποτέλεσμα για την Εθνική μας.
Δείτε το φωτογραφικό αφιέρωμα από την αναμέτρηση της Κολομβίας με την Ελλάδα.
Τελευταία άρθρα από τον/την KarditsaLive.Net
- Δύο συμβασιούχοι στην καθαριότητα του Δήμου Καρδίτσας ξεκινούν εργασία την Τετάρτη (12/8)
- Εμπρησμός στη Marfin: Στη φυλακή η 46χρονη μετά την απολογία της
- Υπεγράφη η σύμβαση για την συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Αργιθέας στο Ανθηρό
- Ερώτηση Ευ. Λιακούλη στη Βουλή σχετικά με ανεξέλεγκτο σχεδιασμό εγκατάστασης Data Centers στη Θεσσαλία
- Νέα παράταση στο έργο προστασίας και ασφάλειας των ημιτελών έργων του Αχελώου
- Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε μεγάλο τμήμα της Π.Ε. Καρδίτσας την Τετάρτη (12/8)
- 1ο Φεστιβάλ Νερού Δήμου Σοφάδων: Ένας νέος πολιτιστικός θεσμός γεννιέται!
- Συρία: Καταδίκη σε θάνατο του Μπασάρ αλ-Ασαντ και του διαβόητου Ατεφ Νατζίμπ
- Ξεκίνησε προετοιμασία η Α.Ε. Μουζακίου
- Προθεσμία για διευκρινίσεις στη μία ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. έδωσε η Δημοτική Επιτροπή Σοφάδων για το έργο συντήρησης πρασίνου κοινόχρηστων χώρων














