.

ΔΟΠΑΚ: Χωρίς συνδρομή χρήσης από τους συλλόγους το κολυμβητήριο για Ιανουάριο και Φεβρουάριο Κύριο

ΔΟΠΑΚ: Χωρίς συνδρομή χρήσης από τους συλλόγους το κολυμβητήριο για Ιανουάριο και Φεβρουάριο

.

Δεκτό κατά το ένα σκέλος έγινε το αίτημα των κολυμβητικών συλλόγων της Καρδίτσας για απαλλαγή ή μείωση των συνδρομών χρήσης του κολυμβητηρίου από το ΔΟΠΑΚ.

Στη συνέδριαση της 24ης Ιανουαρίου του Δ.Σ. του ΔΟΠΑΚ ο Κος Μιχ. Τάντος εισηγούμενος το θέμα στο διοικητικό συμβούλιο ανέφερε ότι οι σύλλογοι με αίτημά τους ζητούσαν την απαλλαγή συνδρομών χρήσης του κολυμβητηρίου για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο 2019, επικαλούμενοι ότι κατά τις ημέρες του Ιανουαρίου που επικρατούσε δριμύ ψύχος και παγωνιά στην πόλη μας δεν έκαναν χρήση του κολυμβητηρίου λόγω της μη προσέλευσης των μελών τους. Επίσης ανέφεραν ότι κατά τον μήνα Δεκέμβριο το κολυμβητήριο υπολειτουργούσε λόγω πολλαπλών βλαβών.

Τέλος, ζητούσαν μείωση των επιβεβλημμένων συνδρομών χρήσης κολυμβητηρίου για το υπόλοιπο της φετινής περιόδου, σε ποσοστό 50%.

Το Δ.Σ. μετά από συζήτηση ενέκρινε ομόφωνα το αίτημά τους για απαλλαγή από τις συνδρομές χρήσης του κολυμβητηρίου Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου 2019 ωστόσο απέρριψε τη μείωσης των συνδρομών χρήσης του κολυμβητηρίου για το υπόλοιπο της φετινής περιόδου.

.

Τελευταία τροποποίηση στις11 Φεβρουαρίου 2019, 14:49
επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ