.
.
.

Χρυσοί στο Βαλκανικό πρωτάθλημα βάδην Τσινοπούλου και Παπαμιχαήλ Κύριο

Χρυσοί στο Βαλκανικό πρωτάθλημα βάδην Τσινοπούλου και Παπαμιχαήλ

...

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα βάδην και μαζί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20χλμ. βάδην Α/Γ έγινε σήμερα στην Αλεξανδρούπολη, με την ελληνική ομάδα να κατακτά δύο χρυσά μετάλλια με τους Καρδιτσιώτες αθλητές Αλέξανδρο Παπαμιχαήλ και Πένυ Τσινοπούλου ενώ άτυχη στάθηκε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη που εγκατέλειψε.

Ο καιρός δυσκόλεψε αρκετά τους αθλητές και τις αθλήτριες, αφού εκτός από χαμηλή για την εποχή θερμοκρασία επικρατούσε δυνατός αέρας.

Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ (ΑΟ Μυκόνου) ήταν νικητής στα 20χμλμ. βάδην τόσο του Βαλκανικού όσο και του Πανελληνίου Πρωταθλήματος σε μία ακόμη κούρσα προετοιμασίας ενόψει της συμμετοχής του, τον επόμενο μήνα, στα 50χλμ. βάδην, όπου θα διεκδικήσει το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα. Ο κορυφαίος Ελληνας βαδιστής τερμάτισε σε 1.24.38 και πήρε πάνω στο νήμα τη νίκη επί του Τούρκου Σαχίν Σενοντούνκου (1.24.40).

Στις γυναίκες, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (Φωκιανός Καρδίτσας) εγκατέλειψε τον αγώνα της στο 14ο χιλιόμετρο και η Πένυ Τσινοπούλου (Βέλος Π. Φαλήρου) πέρασε πρώτη τη γραμμή του τερματισμού τόσο του Βαλκανικού όσο και του Πανελλήνιο Πρωταθλήματος με 1 ώρα 34.55, επίδοση που βελτιώνει το φετινό της ρεκόρ και αποτελεί τον δεύτερο καλύτερο χρόνο της καριέρας της μετά το 1.33.47, που πέτυχε το 2016. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Ιβάνα Ρένιτς (Κροατία) με 1.35.49 και τρίτη η Μιχαέλα Πούσκασου (Ρουμανία) με 1.41.37.

.

επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ