.
.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MOTOCROSS στη Μητρόπολη Κύριο

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MOTOCROSS στη Μητρόπολη
.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MOTOCROSS της ΟΜΕ, ξεκινάει το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Μαρτίου με τον πρώτο αγώνα που θα διοργανωθεί από την ΜΟΛΕΜ στην πίστα Μητρόπολης Καρδίτσας. Για πρώτη φορά θα δούμε να εφαρμόζεται από την ΟΜΕ το νέο πρόγραμμα αγώνων, όπου το Σάββατο δεν είναι αποκλειστικά ημέρα δοκιμαστικών.

Σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα το Σάββατο 13/3 θα γίνει ο τεχνικός έλεγχος, τα δοκιμαστικά και οι αγώνες των κατηγοριών OPEN (2αγώνες) ΜΧ65 (2αγώνες) και QUAD R (1αγώνας). Την Κυριακή 14/3 θα γίνει ο τεχνικός έλεγχος, τα δοκιμαστικά και οι αγώνες των κατηγοριών ΜΧ1 (2αγώνες) ΜΧ2 (2αγώνες) και QUAD R (1αγώνας).

Με αυτό τον τρόπο για τις βασικές κατηγορίες μετατρέπονται οι αγώνες σε μονοήμερους περιορίζοντας το κόστος συμμετοχής σε αυτούς, ενώ προστίθεται και η κατηγορία των Racing QUADS που θα συνεισφέρει σημαντικά  στο θέαμα των αγώνων.
Χορηγός ονομασίας του φετινού πρωταθλήματος το MONSTER ENERGY που το όνομα του έχει συνδεθεί τα τελευταία χρόνια με το κορυφαίο σπόρ του είδους, το αμερικάνικο πρωτάθλημα AMA SUPERCROSS.

επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ