.
.
.

Την γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΓΕΛ βράβευσε ο Δήμαρχος Παλαμά

Την γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΓΕΛ βράβευσε ο Δήμαρχος Παλαμά

...

Με αφορμή την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Κοριτσιών της ομάδας του Γενικού Λυκείου Παλαμά, ο Δήμαρχος Παλαμά κ. Γιώργος Σακελλαρίου προέβη στην βράβευση των κοριτσιών δίνοντάς τους αναμνηστικούς επαίνους και τιμητική πλακέτα κάνοντας την ακόλουθη δήλωση:

“Σας αξίζουν τα πιο θερμά συγχαρητήρια για τη σπουδαία διάκρισή σας, που μας κάνει όλους υπερήφανους. Αυτό που πετύχατε είναι πολύ μεγάλο κατόρθωμα που δύσκολα θα επαναληφθεί όχι μόνο σε επίπεδο Νομού αλλά και ολόκληρης της Θεσσαλίας. Συγχαρητήρια αξίζουν ακόμη στον προπονητή σας κ. Σερίφη Κωνσταντίνο, στους γονείς και στους καθηγητές σας για τη στήριξη στην προσπάθειά σας αυτής.

Ο Δήμος Παλαμά και εγώ προσωπικά, θα είμαστε πάντα κοντά στους νέους και στις νέες για να στηρίζουμε τις προσπάθειές τους, στους αγωνιστικούς χώρους αλλά και στις σχολικές αίθουσες. Η επιτυχία του ΓΕΛ Παλαμά αποδεικνύει ότι όταν το νεανικό πνεύμα συνδυάζεται με επίμονη προσπάθεια και θέληση για διάκριση, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό”.

Την ομάδα κοριτσιών του ΓΕΛ Παλαμά απαρτίζουν οι εξής αθλήτριες:
1.Καρακώστα Μυρτώ
2.Τσερέπη Παναγιώτα – Ζωή
3.Πατσιαλή Μαριάνθη
4.Μπακράτση Ευαγγελία
5.Πατούνη Ευφροσύνη
6.Ντούλα Αλεξάνδρα
7.Ντούλα Αθανασία
8.Ζητούνη Δήμητρα
9.Ντίνα Βασιλική – Ζωή
10.Μπενέκη Χρυσανθη
11.Κατσιαούνου Αθηνά
12.Καρακώστα Ευαγγελία

vraveusi1

.

Τελευταία τροποποίηση στις22 Απριλίου 2019, 15:03
επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ