Β' & Γ' ΕΠΣΚ: Με νίκη συνδυάστηκε η "φιέστα" του Αγναντερού - Νίκες για Μαγούλα & Γελάνθη (Ρεπορτάζ) Κύριο
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία Ερασιτεχνικό
- Εκτύπωση
Πέραν των αγώνων για τα Play Off και Play Out της Α' ΕΠΣΚ το απόγευμα του Σαββάτου είχαμε τη φιέστα ανόδου στην Α1 για το Αγναντερό από τον 2ο όμιλο της Β' ΕΠΣΚ καθώς και δύο ακόμα αγώνες για την Γ' ΕΠΣΚ της 25ης αγωνιστικής.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων:
Β Ερασιτεχνική - 2ος όμιλος
Αγναντερό – Άρης Καρδίτσας 2-0
Με γκολ του Απάλλα Π. στο 4' και αυτογκόλ στο 63' το Αγναντερό ολοκλήρωσε μια εξαιρετική χρονιά κατακτώντας το πρωτάθλημα στο 2ο όμιλο της Β' ΕΠΣΚ και ταυτόχρονα την απευθείας άνοδο στην Α1'.
Στα Play off θα επιδιώξει να κερδίσει ο Άρης αυτό που έχασε στην κανονική περίοδο από την σημερινή αντίπαλό του ωστόσο θα έχει δύσκολο έργο καθώς Κρανιά, ΑΠΟΚ και Θύελλα θα παλέψουν για το ένα επιπλέον εισιτήριο ανόδου.
Για να δείτε την βαθμολογία του πρωταθλήματος, κάντε κλικ εδώ.
Γ' Ερασιτεχνική
Αίας Καρποχωρίου – Μαγούλα 1-2
Με γκολ του Ζαχαρή Π. ο Αίας προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο ωστόσο ο νεαρός Μάγγος με δύο γκολ έκανε την ανατροπή και έδωσε τη νίκη στην ομάδα της Μαγούλας που συνεχίζει να προσπαθεί για την όσο καλύτερη κατάταξη στην βαθμολογία.
Α.Ο Αστροναύτης Γελ. – Απόλλων Αρτεσιανού 5-2
Δεν δυσκολεύθηκε η Γελάνθη να επικρατήσει του Αρτεσιανού (στο ημίωρο 3-0) που παρουσιάστηκε με πολλές ελλείψεις. Ο Γκαραβέλας έκανε χατ τρικ για τους γηπεδούχους και τα δύο άλλα γκολ πέτυχε ο Μήτσιος. Για τους ηττημένους τα γκολ ήρθαν από τους Μανώλη και Αλασωνίτη.
Για να δείτε την βαθμολογία του πρωταθλήματος, κάντε κλικ εδώ.










