Γ' Εθνική Play Out: Πήρε τη νίκη απέναντι στον αδύναμο Εύοσμο ο Αστέρας Κύριο
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία Γ΄Εθνική
- Εκτύπωση
Την προβλεπόμενη νίκη απέναντι στον ουραγό της ειδικής βαθμολογίας των Play Out Εύοσμο πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου (28/3) ο Αστέρας.
Η ομάδα της Καρδίτσας νίκησε με 2-0 από το πρώτο ημίχρονο με γκολ των Ρουμπιέ και Κοντού και κράτησε ανοιχτές τις μαθηματικές ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία.
Στα άλλα δύο παιχνίδια της ημέρας Ακρίτες και Εορδαϊκός επικράτησαν με ένα γκολ των αντιπάλων τους (Σαρακηνού και Κοζάνης αντίστοιχα) με τους πρώτους να είναι πλέον πολύ κοντά στην παραμονή και την ομάδα του Εορδαϊκού να παίρνει βαθιά ανάσα για την σωτηρία της.
Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:
Ακρίτες Συκεών – Σαρακηνός 1-0
Κοζάνη – Εορδαϊκός 0-1
Αστέρας Καρδίτσας – ΑΕ Ευόσμου 2-0
Βαθμολογία:
Ακρίτες Συκεών 35
Εορδαϊκός 31
Κοζάνη 29
---ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ----
Σαρακηνός 29
Αστέρας Καρδίτσας 24
ΑΕ Ευόσμου 2
Εκ νέου εντός έδρας σε ένα παιχνίδι "τελικό" ψάχνοντας το θαύμα αγωνίζεται την προσεχή Τετάρτη 1 Απριλίου ο Αστέρας Καρδίτσας, υποδεχόμενος τον Εορδαϊκό.
3η αγωνιστική (1 Απριλίου)
Ακρίτες Συκεών – Κοζάνη
Αστέρας Καρδίτσας – Εορδαϊκός
Σαρακηνός – ΑΕ Ευόσμου
4η αγωνιστική (4 Απριλίου)
Κοζάνη – Αστέρας Καρδίτσας
Εορδαϊκός – Σαρακηνός
ΑΕ Ευόσμου – Ακρίτες Συκεών
5η αγωνιστική (8 Απριλίου)
Ακρίτες Συκεών – Αστέρας Καρδίτσας
Σαρακηνός – Κοζάνη
ΑΕ Ευόσμου – Εορδαϊκός
















