.
.

Έχασε με 3-1 από τη Λαμία ο Σ.Π.Α.Κ. Κύριο

Έχασε με 3-1 από τη Λαμία ο Σ.Π.Α.Κ.

.

Επιτυχημένο για την ομάδα του Σ.Π.Α.Κ. χαρακτηρίζεται το φιλικό που διεξήχθη χθες στη πόλη της Λαμίας με τον τοπικό Γυμναστικό. Μπορεί να ήρθε η ήττα με 3-1 (25-13, 21-25, 25-19, 25-15) σετ, όμως τηρουμένων των αναλογιών και της δυναμικής του αντιπάλου η εμφάνιση των παικτών του Σ.Π.Α.Κ. κρίνεται άκρως ικανοποιητική.


Ο προπονητής κ. Ιόβτσεφ μετά το τέλος του παιχνιδιού δήλωσε : " Θέλαμε να δούμε στο σημερινό παιχνίδι την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Προσπαθήσαμε να είμαστε όσο γίνεται πιο ανταγωνιστικοί και να βγάλουμε και στο γήπεδο αυτά που δουλέψαμε αυτές τις δύο εβδομάδες. Πιστεύω ότι για δύο σετ το καταφέραμε και αυτό βοήθησε ώστε να φτάσουμε και στη κατάκτηση ενός σετ. Όταν αντιμετωπίζεις ομάδες τέτοιου επιπέδου πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος για να μπορέσεις να κερδίσεις κάτι, αλλιώς κινδυνεύεις να εκτεθείς. Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση και τη προσπάθεια των παιδιών και περιμένω ανάλογη συνέχεια. Δείξαμε ότι βρισκόμαστε σε καλό επίπεδο ετοιμότητας εν' όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος ".

Η σύνθεση : Χαβρουζάς - Αλεξίου Φ. - Θεοδωρίδης - Τιτόπουλος - Παπαγεωργίου - Γκανάς - Τσομπάνογλου - Αλεξίου Σ. - Νεδιλάκης - Κλάρας.

Για σήμερα έχει προγραμματιστεί προβολή βίντεο στις 18.30 και στη συνέχεια προπόνηση στο κλειστό γυμναστήριο. 

 

επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ