.
.

Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών από βεγγαλικά Κύριο

Στο νοσοκομείο της Χίου μεταφέρθηκε εσπευσμένα 16χρονος ο οποίος το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου τραυματίστηκε από αυτοσχέδια κροτίδα στα Νένητα της Χϊου.Εκεί διαπιστώθηκε ακρωτηριασμός του αντίχειρα στο αριστερό χέρι και σοβαρός τραυματισμός στις φάλαγγες άλλων τριών δακτύλων.

Ο 16χρονος μεταφέρθηκε με πτήση C-130 στην Αθήνα και στη συνέχεια στο ΚΑΤ όπου νοσηλεύεται.Λίγο αργότερα, ένας 17χρονος έχασε τη ζωή του απο έκρηξη αυτοσχέδιου βαρελότου στους Βώρους Ηρακλείου.Όπως έγινε γνωστό, ο 17χρονος μαζί με άλλους είχαν φτιάξει ένα αυτοσχέδιο βαρελότο το οποίο δεν εξερράγη. Αφού ο νεαρός είδε ότι το βαρελότο δεν είχε εκραγεί, προσπάθησε να το πυροδοτήσει με αποτέλεσμα αυτό να αναφλεγεί και να ακρωτηριάσει το αριστερό του χέρι.Μέχρι να μεταφερθεί στο εφημερεύον νοσοκομείο ο 17χρονος έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Ένα άτομο έχασε τη ζωή του στη Σαντορίνη και άλλοι δύο τραυματίστηκαν σοβαρά, ένας 25χρονος απανθρακώθηκε στο Μοσχοχώρι Μεσσηνίας, ενώ στο ένας 16χρονος υπέστη βαριά κάκωση στα δάκτυλα όταν του έσκασε τα χέρια βεγγαλικό, το οποίο ετοιμαζόταν να πετάξει.

επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ