Αυτοκίνητο με 4 νέους έφυγε εκτός δρόμου στην Π.Ε.Ο. Λαμίας - Λιβαδειάς - 3 σοβαρά τραυματίες Κύριο
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία Κοινωνικές - Αστυνομικές
- Εκτύπωση
Άγιο είχαν τέσσερα νεαρά άτομα, που ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα με εκτροπή - ανατροπή αυτοκινήτου στην παλαιά εθνική οδό Λαμίας – Λιβαδειάς στο ύψος της Αγίας Παρασκευής Τιθορέας.
Το αυτοκίνητο όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του LamiaReport στο οποίο επέβαιναν τα άτομα, δύο αγόρια και δύο κορίτσια, ηλικίας 17 έως 25 ετών, εξετράπη για άγνωστο λόγο της πορείας του με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό των τριών εξ αυτών.
Το αυτοκίνητο έφερε πολλές τούμπες στα χωράφια και οι τραυματίες φαίνεται να έμειναν στο σημείο για αρκετή ώρα μέχρι να εντοπιστούν από κάποιο διερχόμενο όχημα! Στο σημείο έσπευσαν τελικά ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για τη διακομιδή τους στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς, αλλά και Πυροσβέστες από το Κλιμάκιο Αμφίκλειας αφού οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο και για εγκλωβισμένους.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το αυτοκίνητο βρέθηκε πολλά μέτρα εκτός δρόμου κι όπως έλεγαν διερχόμενοι οδηγοί γλύτωσαν από θαύμα.
Το ΑΤ Αμφίκλειας διενεργεί την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.










