.
.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Π.Ε. Λάρισας για να διέλθουν οχήματα με εξοπλισμό ανεμογεννητριών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Π.Ε. Λάρισας για να διέλθουν οχήματα με εξοπλισμό ανεμογεννητριών

.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στις 26 και 30 Μαρτίου καθώς και 2, 6 και 9 Απριλίου για τη διέλευση εννέα υπερβαρέων / υπερμεγεθών οχημάτων μικτού βάρους 148 τόνων μεταφοράς εξοπλισμού ανεμογεννητριών.

Οι μεταφορές θα πρέπει να πραγματοποιούνται εντός της ημέρας από ανατολή έως τη δύση του ηλίου.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν για τα σημεία:

-Διακοπή της κυκλοφορίας, επί του κλάδου αυτοκινητoδρόμου της κατεύθυνσης προς Θεσσαλoνίκη (Γέφυρα 103R & 111R) με ανάσχεση της κυκλοφορίας αρχικά από τον Μετωπικό Σταθμό Διoδίων Μοσχοχωρίου, ο οποίος βρίσκεται ανάντη της πρώτης γέφυρας (103R) και σε απόσταση περίπου πέντε (5) χιλιομέτρων και εν συνεχεία με τεχνητή ανάσχεση. Αρχικά θα πρέπει να γίνει τοπικός αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας ανάντη των δυο γεφυρών του αυτοκινητοδρόμου. Το όχημα θα μετακινείται εντός του αποκλειόμενου τμήματος ανάντη της πρώτης γέφυρας (103R) και θα αναμένει. Στη συνέχεια θα γίνει ολιγόλεπτη ανάσχεση της κυκλοφορίας στον Μετωπικό Σταθμό Διοδίων Μοσχοχωρίου, μέχρι να διέλθει με ασφάλεια το όχημα από τη γέφυρα 103R. Έπειτα, θα δοθεί σε κυκλοφορία ο κλάδος προς Θεσσαλονίκη και το όχημα θα μεταβεί εντός του αποκλεισμένου τμήματος ανάντη της δεύτερης γέφυρας (111R) και θα αναμένει και πάλι. Τέλος, θα γίνει ολιγόλεπτη τεχνητή ανάσχεση, μέχρι να
διέλθει με ασφάλεια το όχημα από τη γέφυρα 111R και να εξέλθει του αυτοκινητοδρόμου, από τον Α/Κ Αγιάς.

-Ολιγόλεπτη διακοπή της κυκλοφορίας στην Άνω Διάβαση του Α/Κ Γυρτώνης (Γέφυρες 104R & 140RB) και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας της Άνω Διάβασης, ενώ θα πρέπει προσωρινά να διακοπούν και όλες οι προσβάσεις προς αυτήν (κλάδοι εξόδου του αυτοκινητοδρόμου, παράπλευροι οδοί), μέχρι το όχημα να διέλθει από τις εν λόγω γέφυρες και να συνεχίσει την πορεία του εκτός ορίων του Έργου Παραχώρησης.

Τελευταία τροποποίηση στις25 Μαρτίου 2020, 10:33
επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ