.
.

Άρχισε η αναζήτηση του θησαυρού του Αλή Πασά στα Τρίκαλα Κύριο

Άρχισε η αναζήτηση του θησαυρού του Αλή Πασά στα Τρίκαλα

.

Ξεκίνησαν το πρωί και κάτω από βροχή οι διαδικασίες εύρεσης του θησαυρού σε τοποθεσία που βρίσκεται μεταξύ των χωριών Αγίων Θεοδώρων και Θεόπετρας, που εικάζεται πως πρόκειται για το θησαυρό του Αλή Πασά.Η πρώτη φάση περιλαμβάνει την τοποθέτηση κάμερας στο υπέδαφος προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει θησαυρός, σε ποιο ακριβές σημείο και σε ποια ποσότητα. Αμέσως μετά αν το αποτέλεσμα είναι θετικό θα ξεκινήσουν οι εργασίες ώστε να ανασυρθεί ο θησαυρός.

Οι εργασίες γίνονται και όχι με τις καλύτερες καιρικές συνθήκες, ενώ σιγά-σιγά συγκεντρώνεται κόσμος και ΜΜΕ από ολόκληρη την Ελλάδα.

Εδώ και περίπου δύο μήνες, από τότε που ανακοινώθηκε το φιλόδοξο αυτό σχέδιο, ο δήμαρχος Βασιλικής δέχεται καθημερινά δεκάδες τηλεφωνήματα από δημοσιογράφους και ανταποκριτές ξένων πρακτορείων ειδήσεων στην Ελλάδα, οι οποίοι ζητούν να μάθουν για την ανακάλυψη του τεράστιου, όπως λέγεται, θησαυρού του Αλή Πασά.

Η ζωή των κατοίκων της περιοχής έχει αλλάξει τον τελευταίο καιρό, όπου οι συζητήσεις στα καφενεία των χωριών αφορούν μόνο την εύρεση του θησαυρού.

 

Τελευταία τροποποίηση στις14 Οκτωβρίου 2010, 11:08
επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ