.
.
.

Σύντομο βιογραφικό του υποψήφιου Βουλευτή Καρδίτσας με το "Κίνημα Αλλαγής" Νίκου Κουκόσια Κύριο

Σύντομο βιογραφικό του υποψήφιου Βουλευτή Καρδίτσας με το "Κίνημα Αλλαγής" Νίκου Κουκόσια

...

Ο Κουκόσιας Νικόλαος του Αθανασίου και της Γιαννούλας γεννήθηκε στην Καρδίτσα στις 26 Σεπτεμβρίου 1969 και κατάγεται από το Λουτρό Καρδίτσας.

 

Αποφοίτησε  από το Δημοτικό Σχολείου Λουτρού, το Γυμνάσιο Κέδρου και ως εργαζόμενος από το Εσπερινό Λύκειο Καρδίτσας.

Το 1993 αποφοίτησε από την Νοσηλευτική Σχολή του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών συνεχίζοντας με δύο εξάμηνες εξειδικεύσεις το 1994 αποφοίτησε από το μονοετές πρόγραμμα πληρωμάτων Ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Διορίστηκε με τον Ν. 2190/1994  ως Πλήρωμα Ασθενοφόρου το 1995 στο ΕΚΑΒ Αθηνών, υπηρέτησε ένα χρόνο στις κινητές καρδιολογικές μονάδες, μετατέθηκε στο ΕΚΑΒ Λαμίας το 1996 και το 1998 στο ΕΚΑΒ Καρδίτσας έως το 2006.

Το 1999 εισήχθη στο Τμήμα Ιατρικής Βιοχημείας της  του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ως εργαζόμενος και αποφοίτησε το 2003.

Το 2004 πέτυχε στις εξετάσεις του Μεταπτυχιακού της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας και το 2006 αποφοίτησε από το Τμήμα Λειτουργών Δημόσιας υγείας.

Το 2006 πήρε θέση στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων ως Βιοχημικός που υπηρετεί έως σήμερα.

Το 2007 έγινε δεκτός ως υποψήφιος Διδάκτορας στην Ιατρική Σχολή Λάρισας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας  (Πνευμονολογική Κλινική), εκπονώντας επιδημιολογική έρευνα για τα συχνότερα νοσήματα στη Θεσσαλία και το 2011 ανακηρύχθηκε με Άριστα Διδάκτορας Ιατρικής (Δημόσιας Υγείας - Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας).

Στο επιστημονικό του Βιογραφικό περιλαμβάνονται δημοσιεύσεις σε διεθνή και ελληνικά ιατρικά περιοδικά, βράβευση και πολλές παρουσιάσεις εργασιών σε πανελλήνια ιατρικά συνέδρια.

Ασχολήθηκε με τα κοινά στην τοπική αυτοδιοίκηση και διετέλεσε Πρόεδρος Τ. Δ. Λουτρού και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Μενελαίδας 1998 – 2002.

Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών με μόνιμη  διαμονή στην Καρδίτσα.

Τελευταία τροποποίηση στις20 Φεβρουαρίου 2019, 01:28
επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ