.
.
.

Έγιναν στο Παυσίλυπο τα αποκαλυπτήρια του συνδυασμού με υποψήφιο Δήμαρχο Καρδίτσας τον Φ. Αλεξάκο (+Φώτο +Βίντεο) Κύριο

Έγιναν στο Παυσίλυπο τα αποκαλυπτήρια του συνδυασμού με υποψήφιο Δήμαρχο Καρδίτσας τον Φ. Αλεξάκο (+Φώτο +Βίντεο)

...

Τους 50 υποψηφίους που θα στελεχώσουν τον συνδυασμό του «Ανεξάρτητη, Προοδευτική Συμμαχία Πολιτών Καρδίτσας», παρουσίασε ο νυν και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φώτης Αλεξάκος.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (2/4) στο αναψυκτήριο Παυσιλύπου, σε μία κατάμεστη αίθουσα, με αρκετούς συμπολίτες να την παρακολουθούν όρθιοι και αρκετούς επίσης να μένουν εκτός αυτής, καθώς δεν υπήρχε δυνατότητα να εισέλθουν.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και η βουλευτής Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρυσούλα Σιωροπούλου- Κατσιαβριά, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Γιώργος Καπράνας και ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Μιχάλης Παπανούσκας.

Στο ξεκίνημα της διαδικασίας ο δήμαρχος Καρδίτσας μίλησε για την πρώτη θητεία που βαίνει προς την ολοκλήρωσή της τονίζοντας πως η Δημοτική Αρχή που ηγείται  κατέφερε  με πολλή και σκληρή δουλειά, με μεθοδικότητα,  συνεργασία και προγραμματισμό, να οδηγήσει το Δήμο μας στο δρόμο της ανάκαμψης και της ανάπτυξης.

Συνεχίζοντας ανέφερε πως καταφέρανε να αλλάξουν και θα συνεχίσουν  να αλλάζουν τον Δήμο. Έχουμε, είπε χαρακτηριστικά,   την διάθεση, την πείρα και την γνώση και έχουμε δημιουργήσει συνθήκες-εφαλτήρια που θα δώσουν ακόμα μεγαλύτερη ώθηση και θα οδηγήσουν τον Δήμο στο επίπεδο που οι Δημότες του επιθυμούν.

Ακόμα υπογράμμισε ότι η Δημοτική Αρχή πέτυχε να εντάξει  περισσότερα από 45 εκ έργα, που αποτελούν το μεγαλύτερο πρόγραμμα έργων από καταβολής Δήμου, τα οποία βελτιώνουν και θα βελτιώσουν πολύ περισσότερο στο άμεσο μέλλον την πόλη και τα χωριά και θα αλλάξουν προς το καλύτερο την καθημερινότητα απ’ άκρη σε άκρη του Δήμου.

Μιλώντας ακολούθως για τους λόγους που ζητά την ανανέωση της εμπιστοσύνης των Δημοτών ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Η διαδικασία της αλλαγής, δηλαδή της δημιουργίας ενός εύρωστου Δήμου, δεν ήταν εύκολη και απλή. Ήταν προϊόν σκληρής, συστηματικής, ομαδικής δουλειάς με τη συμμετοχή όλων των παραγωγικών δυνάμεων της κοινωνίας. Γι αυτό δεν μπορεί και δεν πρέπει να αποτελέσει πεδίο ασκήσεων,  πειραματισμών και λαϊκίστικων ανεφάρμοστων υποσχέσεων. Δεν μπορεί και δεν πρέπει ο Δήμος να επιστρέψει στην εσωστρέφεια και τον οικονομικό μαρασμό.

Ο Δήμος Καρδίτσας, ο μεγαλύτερος Δήμος του νομού, εξακολουθεί να έχει και μέχρι το έτος 2030 το μεγάλο βάρος της εξυπηρέτησης  των παλαιών χρεών  ύψους 2 εκ. ετησίως. Γι αυτό το λόγο η συνετή διαχείριση πρέπει να τηρηθεί ευλαβικά».

Ακολούθως αναφέρθηκε συνοπτικά σε παρεμβάσεις και έργα και κατέληξε λέγοντας:

«Τώρα είναι η ώρα να κεφαλαιοποιήσουμε το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και να υλοποιήσουμε το όραμά μας για μια Καρδίτσα, βιώσιμη, ανθρώπινη, μια Καρδίτσα σύγχρονη, που σέβεται το Δημότη, φιλική και ελκυστική και στους κατοίκους της και στους επισκέπτες. Μια Καρδίτσα εξωστρεφή που αξιοποιεί την αναγνώριση των επιτυχιών της σε Ευρωπαϊκό και Πανελλαδικό επίπεδο και την μεταφράζει σε αύξηση της επισκεψιμότητας, της απασχόλησης και της βελτίωσης του βιοτικού επιπέδου.

Συνεχίζουμε μαζί, τoν αγώνα που ξεκινήσαμε πριν 5 χρόνια.

Συνεχίζουμε μαζί να αλλάζουμε την Καρδίτσα».

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Αλεξάκος πέρασε στην παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού του. Καλώντας τους έναν-έναν με αλφαβητική σειρά και λέγοντας δύο λόγια για την ιδιότητά τους. Με αυτό τον τρόπο και την αναμνηστική φωτογραφία όλου του συνδυασμού ολοκληρώθηκε η εκδήλωση παρουσίασης.

Δείτε την παρουσίαση των υποψηφίων εδώ με μικρό βιογραφικό και φωτογραφίες τους.

Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ

1 ΑΒΔΕΛΙΔΟΥ ΓΙΑΝΝΑ
2 ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΛΕΝΗ
3 ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
4 ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΟΓΙΑ ΜΑΡΙΑ
5 ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
6 ΒΛΑΧΑΚΗ ΖΩΗ
7 ΓΑΛΟΥΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
8 ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ
9 ΓΟΥΛΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
10 ΓΟΥΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
11 ΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ
12 ΓΡΑΒΒΑΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
13 ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
14 ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
15 ΘΑΝΟΥ ΕΥΗ
16 ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
17 ΚΑΛΙΑΣ ΘΩΜΑΣ
18 ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
19 ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΑΛΚΗΣΤΙΣ
20 ΚΟΡΑΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
21 ΚΟΥΡΚΟΥΝΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
22 ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΝΑ
23 ΚΩΤΟΥΛΑ ΕΥΘΑΛΙΑ
24 ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
25 ΛΑΠΠΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
26 ΜΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
27 ΜΑΤΖΙΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
28 ΜΠΑΚΑΛΑΚΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ
29 ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
30 ΜΠΟΛΤΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
31 ΝΑΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
32 ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
33 ΝΤΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
34 ΝΤΟΒΑΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ
35 ΞΥΛΟΜΕΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
36 ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
37 ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
38 ΠΑΠΠΑΣ ΜΑΚΗΣ
39 ΠΑΡΔΑΛΑ ΜΑΡΙΑ
40 ΠΑΣΣΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
41 ΠΑΤΡΑ ΒΑΙΤΣΑ
42 ΣΒΑΡΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
43 ΣΙΔΕΡΗ ΑΘΗΝΑ
44 ΣΚΟΡΑ ΕΛΕΝΗ
45 ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
46 ΤΑΝΤΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
47 ΤΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
48 ΤΣΙΡΕΠΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
49 ΤΣΙΤΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ
50 ΨΗΜΜΕΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

 Π.Κ.

Τελευταία τροποποίηση στις3 Απριλίου 2019, 00:23
επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ