.
.
.

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Πέτρου Παπαδάκου με το συνδυασμό "Ανεξάρτητη Προοδευτική Συμμαχία Πολιτών Καρδίτσας" του Φώτη Αλεξάκου Κύριο

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Πέτρου Παπαδάκου με το συνδυασμό "Ανεξάρτητη Προοδευτική Συμμαχία Πολιτών Καρδίτσας" του Φώτη Αλεξάκου

...

Στην δύσκολη εποχή που ζούμε η ανάγκη για ενεργή συμμετοχή γίνεται ακόμη πιο επιτακτική. Είναι φυσικά αρκετά εύκολο να κρίνουμε πρόσωπα και καταστάσεις από τον καναπέ του σπιτιού μας. Όμως, ειδικά οι νέοι άνθρωποι οφείλουν στον εαυτό τους και στην κοινωνία να βοηθήσουν τον τόπο τους.

Και η Καρδίτσα είναι ένας τόπος με πολλές δυνατότητες. Με ανθρώπους τίμιους, εργατικούς νοικοκυραίους. Συνειδητή επιλογή μου είναι να υποστηρίξω τους ανθρώπους αυτούς, πιστεύοντας στην συλλογική προσπάθεια και δράση. Στον τόπο που γεννήθηκα ,μεγάλωσα και καθημερινά δουλεύω εδώ ,έχω μόνο να δώσω και τίποτα να πάρω.

Χρέος μας να εργαστούμε, με αφοσίωση και ανιδιοτελώς για τον τόπο μας, την οικογένεια, τους εργαζομένους, τους νέους, τους επαγγελματίες.

Η σχέση μου άλλωστε με την κοινωνία δεν αρχίζει σήμερα και οπωσδήποτε δεν θα τελειώσει με το πέρας της οποιασδήποτε ψηφοφορίας.

Σ’ αυτή την προσπάθεια εμπιστεύομαι το πρόσωπο του Φώτη Αλεξάκου .Ενός ανθρώπου έμπειρου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά με νέες ιδέες, καθαρό πρόσωπο και πίστη στη συλλογική προσπάθεια.

Η απόφαση μου αυτή, στηρίχτηκε στην επιθυμία μου να προσφέρω ως νέος άνθρωπος αυτό που μπορώ και αυτό που οραματίζομαι για το δήμο μας. 

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση άλλωστε αποτελεί την πλησιέστερη προς τον πολίτη δημοκρατική μορφή εξουσίας, γι' αυτό οι πολίτες, με συμμετοχή και όχι με αποχή, πρέπει να επιλέξουν αυτούς που θα τους εκπροσωπήσουν. Θέλουμε τον πολίτη πρωταγωνιστή και όχι απλά παρατηρητή.

Σ’ αυτό, λοιπόν, το ταξίδι σας καλώ συνοδοιπόρους, όχι μόνο με την ψήφο σας, αλλά με τις σκέψεις σας, τις απόψεις σας, τις αντιρρήσεις σας και τους προβληματισμούς σας,  ώστε όλοι μαζί να κάνουμε ένα ακόμη καλύτερο Δήμο Καρδίτσας!

Πέτρος Παπαδάκος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Καρδίτσας

Τελευταία τροποποίηση στις19 Απριλίου 2019, 22:03
επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ