.
.
.

Μεγάλη συγκέντρωση του Δημήτρη Τσιαντή στα Καλύβια Πεζούλας Κύριο

Μεγάλη συγκέντρωση του Δημήτρη Τσιαντή στα Καλύβια Πεζούλας

...

Σε μια ογκώδη αλλά και ενθουσιώδη συνάμα συγκέντρωση στα Καλύβια Πεζούλας, μίλησε ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα Δημήτρης Τσιαντής και εκ νέου υποψήφιος.

Παρουσία εκατοντάδων δημοτών ανέλυσε διεξοδικά το έργο και τις δράσεις της Δημοτικής αρχής για τη περίοδο που πέρασε και ανέδειξε με απόλυτα στοιχεία την Οικονομική Ευρωστία του Δήμου και την ορθή και αποτελεσματική λειτουργία του.

Τόνισε καταχειροκροτούμενος, ότι ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα έχει Μηδενικό δανεισμό, ανύπαρκτες  οικονομικές υποχρεώσεις, ότι έχει ισχυρό αποθεματικό και ότι κάνει Πλεονασματικούς Προϋπολογισμούς!!!

Ανέδειξε επίσης τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της σύστασης του Δήμου με τον Καλλικράτη και τα οφέλη για τους δημότες από την Αυτοδιοίκηση της περιοχής και την Αυτοδιαχείρισή της.

Αναλύθηκε επίσης το τι θα συνέβαινε στην περιοχή εάν γινόταν προσάρτηση στην πρωτεύουσα του Νομού.

Ο Δήμαρχος ανέδειξε επίσης τις παρεμβάσεις του σ΄ αυτή τη θητεία που ξεπερνούν ως εντάξεις Έργων τα 21,5 εκ. Ευρώ, ποσό τεράστιο για τα δεδομένα ενός ορεινού δήμου.

Εντάχθηκαν τα έργα:
 - Βιολογικός Καθαρισμός Λίμνης Πλαστήρα (ΕΣΠΑ)
 - Αισθητικές παρεμβάσεις Δήμου Λ. Πλαστήρα 1εκ.(ΕΣΠΑ)
 - Εσωτερική οδοποιία Δήμου Λ. Πλαστήρα 650χιλ.(ΕΣΠΑ)
 - Αποκατάσταση ζημιών από θεομηνία 700χιλ.
 - Αλλαγή λαμπτήρων Led (Πράσινο Ταμείο)
 - Ορεινά μονοπάτια (ΕΣΠΑ)
 - 4 Έργα Leader Υπ. Γεωργίας (ΕΣΠΑ)
 - Δασική-αγροτική οδοποιία Υπ. Γεωργίας (ΕΣΠΑ)

Αναδείχθηκε επίσης στο σύνολο τους τα βήματα και οι ενέργειες για την οριοθέτηση του Χιονοδρομικού Κέντρου Αγράφων Δήμου Λίμνης Πλαστήρα καθώς και όλες οι παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής σε νομοθετικό και πρακτικό επίπεδο (δημοπράτηση εγκαταστάσεων  υποδοχής-μελέτες Η/Μ-τοπογραφικές,νομιμοποίηση αυθαιρέτων κατασκευών)

Επίσης ο Δήμαρχος αναφέρθηκε και στο σύνολο των υπολοίπων δράσεων σε κοινωνικόπρονοιακό επίπεδο-πολιτιστικό-αθλητικό-οργανωτικό.

Ανέλυσε επίσης διεξοδικά τις στοχεύσεις της νέας θητείας, τόσο σε επίπεδο αναπτυξιακό όσο και οργανωτικό-λειτουργικό και κοινωνικοπρονοιακό.

Γραφείο τύπου Δύναμη Ανάπτυξης Προοπτικής

Τελευταία τροποποίηση στις16 Μαΐου 2014, 16:30
επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ