.

Δημοτικές - Δήμος Παλαμά

Γ. Σακελλαρίου στο KarditsaLive.Net: "Ο δήμαρχος δεν πρέπει να είναι πάντα αρεστός αλλά ειλικρινής, έντιμος, δίκαιος και προσηλωμένος στο κοινό καλό"

Σε διαδικασία οργάνωσης για τις εκλογές του Μαΐου, βρίσκεται ο συνδυασμός του νυν δημάρχου Παλαμά κ Γιώργου Σακελλαρίου, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα.

Αλ. Τσίβος: "Θα καταργηθεί το αστυνομικό τμήμα Παλαμά;"

Όλο και πιο συχνά συζητιέται μεταξύ των δημοτών του Δήμου μας να καταργηθεί το αστυνομικό τμήμα Παλαμά και να εξυπηρετείται αστυνομικά η περιοχή μας από το αστυνομικό τμήμα Σοφάδων ή από την αστυνομική διεύθυνση Καρδίτσας.

Οι υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι με το ψηφοδέλτιο του Αρ. Πολυγένη στο Δήμο Παλαμά

Κατατέθηκε την Κυριακή στο Πρωτοδικείο Καρδίτσας ο συνδυασμός της "Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Παλαμά" με υποψήφιο Δήμαρχο τον Κο Αριστοτέλη Πολυγένη.

Ο συνδυασμός του υποψηφίου Δημάρχου Παλαμά Γιώργου Σακελλαρίου

Κατατέθηκε πριν λίγη ώρα στην Πρόεδρο Πρωτοδικών Καρδίτσας, η Δήλωση Κατάρτισης του Συνδυασμού «Συμμαχία Ανασυγκρότησης Δήμου Παλαμά» που διεκδικεί στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές την ανάληψη της Δημοτική Αρχής του ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΑΜΑ, με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Γιώργο Ηλ. Σακελλαρίου.

Χρ. Καρακώστας: Μήνυμα ελπίδας και ανατροπής στο Δήμο Παλαμά

Ξεκινήσαμε έναν αγώνα με όραμα, με τη σιγουριά ότι μπορούμε ν’ αλλάξουμε τα κακώς κείμενα, να γυρίσουμε σελίδα, να δώσουμε δύναμη στο όνειρο, να στείλουμε μήνυμα ελπίδας και ανατροπής, να αφήσουμε χώρο για συμμετοχή των πολιτών, των νέων, των γυναικών, των ευπαθών ομάδων.

Εκδήλωση υποψηφιότητας για το Δήμο Παλαμά από τον Αχιλλέα Καραλή

Αγαπητοί συνδημότες, -σες

Με γνώμονα τη διάθεσή μου για προσφορά, τη μακρoχρόνια ενασχόλησή μου με την τοπική αυτοδιοίκηση και τα κοινά, τον προβληματισμό μου για το μέλλον του τόπου μας και κυρίως την παρότρυνση και στήριξη καταξιωμένων συνδημοτών μου με τους οποίους μοιραζόμαστε κοινές ανησυχίες,

Δήλωση υποφηφιότητας του Ιάσωνα Τσιρώνη στο Δήμο Παλαμά

Συνδημότισσες και Συνδημότες.

Όλοι γνωρίζουμε ότι η χώρα μας βρίσκεται στο επίκεντρο μιας σφοδρής οικονομικής και όχι μόνο κρίσης, μιας κρίσης που έχει αλλάξει τη ζωή όλων μας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ