.
.
.

Εκδήλωση υποψηφιότητας για το Δήμο Παλαμά από τον Αχιλλέα Καραλή Κύριο

Εκδήλωση υποψηφιότητας για το Δήμο Παλαμά από τον Αχιλλέα Καραλή

...

Αγαπητοί συνδημότες, -σες

Με γνώμονα τη διάθεσή μου για προσφορά, τη μακρoχρόνια ενασχόλησή μου με την τοπική αυτοδιοίκηση και τα κοινά, τον προβληματισμό μου για το μέλλον του τόπου μας και κυρίως την παρότρυνση και στήριξη καταξιωμένων συνδημοτών μου με τους οποίους μοιραζόμαστε κοινές ανησυχίες,

αποφάσισα να διεκδικήσω στις εκλογές της 18ης Μαΐου τη διοίκηση του Δήμου Παλαμά, συνιδρύοντας με συνδημότες μου Aνεξάρτητη Δημοτική Kίνηση Παλαμά.

Μια νέα αυτοδιοικητική κίνηση στο Δήμο Παλαμά αποτελούμενη από νέους ενεργούς πολίτες που με όρεξη για δουλειά και ανιδιοτέλεια θα συμβάλουν στη δημιουργική πορεία του Δήμου.

Μακριά από κάθε αγκύλωση σε προσωπικά ζητήματα, μακριά από συντεχνιακές συμπεριφορές και με κριτήριο την επίλυση των προβλημάτων και το συμφέρον όλων ανεξαιρέτως των δημοτών στα δρώμενα του Δήμου, χωρίς αποκλεισμούς και πελατειακές σχέσεις με τελικό σκοπό την ευημερία του τόπου και του δημότη.

Είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε στη δύσκολη αυτή περίοδο για τη χώρα και ειδικά για την τoπική αυτοδιοίκηση, με όπλα την εργατικότητα, την εντιμότητα και την ειλικρίνεια.

Με γνώση των θεμάτων που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση, όπως το αγροκτηνοτροφικό ζήτημα, την καθημερινότητα του πολίτη, τα εργα που συμβάλλουν στη μείωση του κόστους παραγωγής, την παιδεία, την υγεία, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, το σεβασμό στην Τρίτη ηλικία, τη διεκδίκηση χρηματοδότησης πόρων αλλά και της δύσκολης οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει οι δημότες.

Έχοντας ως πυξίδα τις παραπάνω αξίες συμμετέχουμε με αισιοδοξία και σιγουριά για το νικηφόρο αποτέλεσμα των εκλογών της 18ης Μαΐου και υποσχόμαστε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης των δημoτών.

Με τιμή
Αχιλλέας Καραλής

Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ
Πρ. Νομαρχιακός Σύμβουλος Καρδίτσας
Πρ. Δημοτικός Σύμβουλος Παλαμά

επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ