.
.
.

Ισχυρό μήνυμα νίκης από τοπικές κοινότητες του Δήμου Σοφάδων για το Θάνο Σκάρλο Κύριο

Ισχυρό μήνυμα νίκης από τοπικές κοινότητες του Δήμου Σοφάδων για το Θάνο Σκάρλο

...

Ο Δήμαρχος Σοφάδων και εκ νέου υποψήφιος, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΠΑΝΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» κ. Θάνος Σκάρλος συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους περιόδευσε στις Τοπικές Κοινότητες Μελισσοχωρίου, Δασοχωρίου, Λουτρού, Κέδρου, Ν.Ικονίου, Γραμματικού, Ασημοχωρίου και Λεονταρίου.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του συνομίλησε με κατοίκους των παραπάνω κοινοτήτων για θέματα που αφορούν στην καθημερινότητα αλλά και ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αγροτική παραγωγή και προβλήματα που αφορούν τον πρωτογενή τομέα αναπτύσσοντας μέσα από έναν εποικοδομητικό και ωφέλιμο διάλογο το σχέδιό του .

Ο κ. Σκάρλος στις ομιλίες του σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Η μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται για το καλό του Δήμου μας και των συμπολιτών μας συνεχίζεται, μέσα από ένα ολοκληρωμένο σχέδιο, μελετημένο και επεξεργασμένο, στοχεύοντας στην ενίσχυση της παραγωγής, στη βελτιστοποίηση της παραγωγικότητας, στη μείωση του παραγωγικού κόστους. Εμείς και θέλουμε και μπορούμε να βοηθήσουμε ουσιαστικά τον αγρότη».


Ο Δήμαρχος Σοφάδων και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Αθανάσιος Σκάρλος του συνδυασμού ΠΑΝΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, θα επισκεφθεί τη Παρασκευή 17/05/2019 τις εξής Κοινότητες του Δήμου Σοφάδων:

ΠΥΡΓΟΣ ΚΙΕΡΙΟΥ στις 18:00 καφενείο: ΚΟΥΤΣΩΝΑ
ΜΑΣΧΟΛΟΥΡΙ στις 19:00 καφενείο: ΤΣΙΟΓΚΑ
ΕΡΜΗΤΣΙ στις 20:00 καφενείο: ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΥ
ΚΥΨΕΛΗ στις 21:00 καφενείο: ΜΙΧΑΗΛ

ΠΑΝΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

Τελευταία τροποποίηση στις16 Μαΐου 2019, 20:56
επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ