.
.

Ευρωεκλογές 2019

Τελικό Ευρωεκλογών στην Π.Ε. Καρδίτσας: Πρωτιά της Ν.Δ. με 12,5 μονάδες του ΣΥΡΙΖΑ - Αποτελέσματα ανά εκλογικό τμήμα

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 29/5 (τρεις ημέρες περίπου μετά την εκλογιοκή διαδικασία) η καταμέτρηση των 322 εκλογικών τμημάτων του νομού Καρδίτσας για τις Ευρωεκλογές.

Επικράτεια: 9 μονάδες μπροστά η Νέα Δημοκρατία στις Ευρωεκλογές στο 11,88% των εκλογικών τμημάτων

Πρώτο κόμμα με διαφορά 9 μονάδων από το ΣΥΡΙΖΑ και με καταμετρημένο το 11,88% των εκλογικών τμημάτων βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία στο σύνολο της Επικράτειας.

Νίκη με μεγάλη διαφορά καταγράφει η Νέα Δημοκρατία στο ν. Καρδίτσας για τις Ευρωεκλογές!

Μεταξύ 40 ψηφοδελτίων είχαν να επιλέξουν οι ψηφοφόροι στην κάλπη των Ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου 2019 για να αναδείξουν τους Ευρωβουλευτές που θα καταλάβουν τις θέσεις στο Ευρωκοινοβούλιο.

Πρώτη η Νέα Δημοκρατία στο Exit Poll (80% επεξεργασία)

Με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας στις 7μ.μ. δόθηκαν στη δημοσιότητα από τις εταιρείες MRB, Metron Analysis, Marc και Pulse) για τους τηλεοπτικούς σταθμούς τo κοινό Exit Poll για τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου στην Ελλάδα.

Δώρα Θωμοπούλου: Η συμμετοχή των Ελληνίδων/ Ελλήνων πολιτών στις Ευρωπαϊκές εκλογές είναι σημαντική για την ανάπτυξη των Ευρωπαϊκών Αξιών

Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποτελεί τον δυναμικότερο και σημαντικότερο Υπερεθνικό Παγκόσμιο Οργανισμό, ο οποίος στηρίζεται στην Ελεύθερη Βούληση των συμμετεχόντων/ συμμετεχουσών πολιτών και των κρατών μελών τους να απονέμουν αρμοδιότητες στα θεσμικά όργανα της Ένωσης για να επιτύχουν τις κοινές τους αξίες.

Την Καρδίτσα επισκέφθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ κ. Γιώργος - Σταύρος Κρεμλής (+Φώτο +Βίντεο)

Την γνωριμία του με το κοινό της Καρδίτσας έκανε το απόγευμα της Παρασκευής ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ κ. Γιώργος-Σταύρος Κρεμλής.

"Κόπηκαν" εννέα κόμματα από τις Ευρωεκλογές

Εκτός της μάχης των ευρωεκλογών θα μείνουν τελικά εννέα, από τα συνολικά 49 κόμματα- συνδυασμοί που είχαν υποβάλει αίτηση καθώς αποκλείστηκαν από το Α1 Πολτικό Τμήμα του Αρείου Πάγου μετά την ολοκλήρωση της ανακήρυξης.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ