.
.
.

Παρουσιάστηκε ο νέος ιστότοπος από το Ευρωκοινοβούλιο για τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών

Παρουσιάστηκε ο νέος ιστότοπος από το Ευρωκοινοβούλιο για τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών

...

Ένα νέο και χρηστικό ιστότοπο με τα αποτελέσματα των παλιότερων και των επερχόμενων ευρωεκλογών, σε όλες τις επίσημες γλώσσες της Ε.Ε., παρουσίασε το Ευρωκοινοβούλιο.

Όπως τονίζεται η συγκεκριμένη ιστοσελίδα θα ανανεώνεται συνεχώς το βράδυ των εκλογών της 26ης Μαΐου με συνολικά αποτελέσματα από τις ευρωεκλογές, συμπεριλαμβανομένων αναλύσεων ανά χώρα, αμέσως μόλις γίνονται γνωστές λεπτομέρειες από τις εθνικές αρχές.

Το παρελθόν των Ευρωπαϊκών Εκλογών

Ο ιστότοπος περιέχει στοιχεία για τις συνθέσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από το 1984, ανάλυση βάσει εθνικών κομμάτων και πολιτικών ομάδων από το 1979 και όλα τα αποτελέσματα σε εθνικό επίπεδο από το 2009. Παρέχει επίσης πληροφορίες για τις τάσεις των εκλογών, για παράδειγμα όσον αφορά τη συμμετοχή ανά φύλο.

Ένας δυναμικός και διαδραστικός ιστότοπος

Παρέχεται εργαλείο σύγκρισης δεδομένων μεταξύ διαφορετικών εκλογικών αναμετρήσεων, ενώ οι χρήστες μπορούν να διερευνήσουν πιθανές μετεκλογικές συμμαχίες με το εργαλείο υπολογισμού πλειοψηφιών, όταν δημοσιοποιηθούν οι πρώτες επίσημες προβολές στις 26 Μαΐου.

Με τη χρήση απλού εργαλείου γραφικών συστατικών («widget») οι επισκέπτες μπορούν να προσαρμόσουν τον ιστότοπο στις ανάγκες τους, το οποίο θα τους επιτρέψει επίσης να δημοσιεύσουν αποτελέσματα παλιότερων αναμετρήσεων στο δικό τους ιστότοπο «ζωντανά» αποτελέσματα.

Υπάρχει δυνατότητα «κατεβάσματος» στοιχείων σε αρχεία ανοιχτών δεδομένων (json, xml and csv) και αρχεία εικόνων (jpg and png).

Τελευταία τροποποίηση στις23 Απριλίου 2019, 14:52
επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ