Κελεπούρης Λάμπρος
Τσιρογιάννη Φανή
Εκίζογλου Σπυρίδων
Καραμπινά - Τσουρή Μαρία
.
.
.
.

Περιφερειακές εκλογές - Καρδίτσα

Πρωτοβουλία: Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στη Λάρισα η κεντρική ομιλία του Δημ. Κουρέτα

Σε ένα πλήθος κόσμου που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας και κατέκλυσε τον αύλειο  χώρο αλλά και το οδόστρωμα εκτός του κτηριακού συγκροτήματος, απευθύνθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Δημήτρης Κουρέτας στη κεντρική του ομιλία στη Λάρισα.

Κ. Αγοραστός από την Καρδίτσα: «Δεσμευόμαστε ότι τα μέρη που έπαθαν ζημιά θα γίνουν από την αρχή» (+Φωτο +Βίντεο))

Την εμπιστοσύνη και την στήριξη των Καρδιτσιωτών προς το πρόσωπο του και τα στελέχη του συνδυασμού του «Συμμαχία υπέρ των Πολιτών» για να διαχειριστούν με σχέδιο, υπευθυνότητα, αποφασιστικότητα και εμπειρία την ανασυγκρότηση των περιοχών που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες και συνολικά την «επόμενη μέρα» για την Θεσσαλία ζήτησε ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Κων. Αγοραστός κατά την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση στην Καρδίτσα που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (2/10) σε ξενοδοχείο της πόλης.

Επίσκεψη του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Δημήτρη Κουρέτα στον Παλαμά

Στον Παλαμά Καρδίτσας βρέθηκε  ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, κ. Δημήτρης Κουρέτας, την περασμένη Κυριακή. Δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται ο κ. Κουρέτας την «χτυπημένη» από τις πρόσφατες πλημμύρες πόλη και την ευρύτερη περιοχή. Το πράττει με οδηγό την ενσυναίσθηση και με  αίσθημα ευθύνης. Στις θεομηνίες που προηγήθηκαν, χάθηκαν ανθρώπινες ζωές, περιουσίες, παραγωγές. Διαλύθηκαν δημόσιες υποδομές.

Πρωτοβουλία: Κεντρική ομιλία στη Λάρισα τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου

Σας προσκαλούμε στην Κεντρική μας ομιλία στη Λάρισα, την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου και ώρα 8 μ.μ. στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας. Ο Υποψήφιος Περιφερείαρχης, κ. Δημήτρης Κουρέτας θα απαντήσει στα εξής δύο καίρια ερωτήματα των ημερών:

Γ. Καραβίδας: "….καταστροφική για τις αναπτυξιακές προοπτικές του τόπου μας η αδράνεια του Περιφερειάρχη κου Αγοραστού και της παράταξής του"

Κάμπος, βουνό και…. μπορεί να μην έχει θάλασσα ο νομός Καρδίτσας, έχει, όμως, τρεις υπέροχες λίμνες (τη λίμνη Πλαστήρα, αυτή του Σμοκόβου κι αυτή της Στεφανιάδας).

Πρωτοβουλία: Επαφές του Δημήτρη Κουρέτα, στην Καρδίτσα

Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεο είχε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δημήτρης Κουρέτας στο πλαίσιο της παρουσίας του στην Καρδίτσα.

"Υδατικό πρόβλημα και πλημύρες. Υπάρχει κοινή αντιμετώπιση" του Κ. Τέλιου, υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου

Η κλιματική αλλαγή, φέρνει ολοένα και πιο συχνά ακραίες μεταβολές του καιρού. Είτε μεγάλες βροχοπτώσεις είτε παρατεταμένες ξηρασίες.

"Οι πλημμύρες στο Θεσσαλικό κάμπο και τα αναχώματα στο Μέγα ποταμό" του Γ. Καραβίδα, υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου

Ανάμεσα στα χωριά Μαγούλα και Μαγουλίτσα Καρδίτσας συναντάμε ένα από τα αναχώματα του Μέγα ποταμού, γνωστού και ως «Καππασιώτη», συνολικού μήκους λιγότερου του ενός χιλιομέτρου!!

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ