.
.

Περιφερειακές εκλογές - Καρδίτσα

Ευχαριστήριο μήνυμα της Μαρίας Καραμπινά-Τσουρή

Αγαπητές φίλες και φίλοι, μετά το πέρας των αυτοδιοικητικών εκλογών θέλω να συγχαρώ θερμά, τους συνυποψήφιους μου στην <<Συμμαχία υπέρ των πολιτών>> όπως και όλους όσοι πίστεψαν στην δύναμη του συνδυασμού μας και έδωσαν καθαρή εντολή στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό να συνεχίσει <<Με Αξία στον πολίτη, να κάνει το όραμα όλων μας πράξη, έργο με έργο για μια Ισχυρή Ενωμένη Θεσσαλία>>

Ευχαριστήριο μήνυμα του υπ. Περιφερειακού Συμβούλου Θεσσαλίας κ. Δημ. Παπούλια

Φίλες και φίλοι,

Στον απόηχο των αυτοδιοικητικών εκλογών για την Περιφέρεια Θεσσαλίας θέλω να ευχαριστήσω και ταυτόχρονα να συγχαρώ τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και όλους τους συνυποψηφίους

Αναρτήθηκε στο Πρωτοδικείο Καρδίτσας η σταυροδοσία των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων στην Π.Ε. Καρδίτσας (αναλυτικό ανά εκλ. τμήμα)

Αναρτήθηκαν και έγιναν γνωστά το πρωί της Τρίτης (4/6) από το Πρωτοδικείο Καρδίτσας τα αποτελέσματα της σταυροδοσίας για τις Περιφερειακές εκλογές στη Θεσσαλία για την Π.Ε. Καρδίτσας.

Δήλωση Νίκου Καραγιάννη για την εκλογή του στις Περιφερειακές εκλογές

Φίλες και φίλοι,

Αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό για την εντυπωσιακή νίκη που πέτυχε ο συνδυασμός μας «Συμμαχία υπέρ των Πολιτών» αλλά και όλους τους συνυποψήφιους μου- είτε εκλέγονται είτε όχι - για τον έντιμο αγώνα που δώσαμε.

Τελικό Περιφερειακών εκλογών στο ν. Καρδίτσας: Περίπατος Αγοραστού με 58,35% - Τα αποτελέσματα ανά εκλογικό τμήμα

Ολοκληρώθηκε μετά από περίπου τρία 24ωρα η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων για τις περιφερειακές εκλογές στην Π.Ε. Καρδίτσας.

58,17% ο Κ. Αγοραστός στην Π.Ε. Καρδίτσας - Ποιοι προηγούνται στη σταυροδοσία (στο 95% της ενσωμάτωσης)

Πολύ κοντά στο τελικό αποτέλεσμα στις Περιφερειακές Εκλογές στο νομό Καρδίτσας με το ποσοστό ενσωμάτωσης των εκλογικών τμημάτων να φθάνει στο 98,14%.

Πρώτος και αυτοδύναμος ο Κ. Αγοραστός στην Περιφέρεια Θεσσαλίας - Αποτελέσματα ανά εκλογικό τμήμα στην Π.Ε. Καρδίτσας και σταυροδοσία

Καθαρή νίκη από την πρώτη Κυριακή πέτυχε ο νυν Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός και με την ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων να έχει φθάσει στο 87,88%.

Νίκη από τον πρώτο γύρο καταγράφει ο Κ. Αγοραστός στα πρώτα επίσημα αποτελέσματα

Μεταξύ οκτώ συνδυασμών για την Περιφέρεια Θεσσαλίας είχαν να επιλέξουν οι ψηφοφόροι στις εκλογές της 26ης Μαΐου ώστε να αναδείξουν τη σύνθεση του επόμενου Περιφερειακού Συμβουλίου καθώς και για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας που επιθυμούν.

Ν. Τσιλιμίγκας από την Καρδίτσα: Η περιφέρεια Θεσσαλίας έχει ανάγκη από δημιουργία και ανάπτυξη (+Φώτο +Βίντεο)

Ανοιχτή πρόσκληση, ενόψει των Περιφερειακών εκλογών απεύθυνε από την πλατεία Δικαστηρίων, προς τους Καρδιτσιώτες ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Νίκος Τσιλιμίγκας, πραγματοποιώντας την κεντρική του ομιλία στην πόλη μας.

Δ. Κουρέτας από την Καρδίτσα: «Με τη δύναμη των πολιτών και τη χρήση σύγχρονων εργαλείων, οδηγούμε τη Θεσσαλία στο μέλλον» (+Φώτο +Βίντεο)

Ως γίγαντα που κοιμάται χαρακτήρισε την Θεσσαλία ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πρωτοβουλία» και υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Δ. Κουρέτας, μιλώντας από την Καρδίτσα.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ