KarditsaLive.Net
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Αναζήτηση
  • RSS
  • Επικοινωνία με το KarditsaLive.Net
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΚΑΡΔΙΤΣΑ
    • Ειδήσεις ανά Δήμο
      • Αργιθέας
      • Καρδίτσας
      • Μουζακίου
      • Λίμνης Πλαστήρα
      • Παλαμά
      • Σοφάδων
    • Τοπική Επικαιρότητα
    • Κοινωνικά – Αστυνομικά
    • Εκδηλώσεις
    • Ανακοινώσεις
    • Υγεία
    • Πολιτικά
    • Παρουσιάσεις
    • Εργασία
    • Αναγγελίες Τελετών
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • Θεσσαλία
      • Λάρισα
      • Μαγνησία
      • Τρίκαλα
      • Θεσσαλία
    • Ελλάδα
      • Επικαιρότητα
      • Κοινωνικές - Αστυνομικές
      • Ανακοινώσεις
      • Πολιτικά
      • Οικονομικά
      • Επιστημονικά - Τεχνολογικά
      • Εκδηλώσεις
      • Εργασία
      • Υγεία
    • Κόσμος
      • Υγεία
      • Οικονομικά
      • Πολιτικά
      • Επικαιρότητα
      • Εκδηλώσεις
      • Επιστήμη - Τεχνολογία
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • Βόλεϊ
    • Αλλα Αθλήματα
    • Τυχερά Παιχνίδια
    • Super League
    • Super League 2
    • Γ'Εθνική
    • Ερασιτεχνικό
    • Ποδόσφαιρο Γυναικών
    • Διεθνή
    • Μπάσκετ
  • ΑΡΘΡΑ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεδρίαση αντιπαραθέσεων και υψηλών τόνων για την αργία του δημάρχου στο Δημοτικό Συμβούλιο Μουζακίου (+Φωτο)

Στα 1,214 δισ. ευρώ οι καταθέσεις στην Π.Ε. Καρδίτσας τον Ιούνιο του 2026 - Μικρή άνοδος το τελευταίο εξάμηνο

Καρδίτσα: Μέσα στις επόμενες μέρες η έναρξη της ανακατασκευής του ποδηλατόδρομου της οδού Τρικάλων (+Φωτο)

Κάλεσμα του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Καρδίτσας σε συμμετοχή στο συλλαλητήριο στη Δ.Ε.Θ. το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου

Πανθεσσαλικό Φεστιβάλ Ποίησης: Ημέρα «Χρήστος Διαμαντής» στη Φυλακτή κάτω από το φεγγάρι του Αυγούστου (+Φωτο +Βίντεο)

Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Ν. Καρδίτσας: "Η διεκδίκηση για επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού στους δημόσιους υπαλλήλους δεν ακυρώνεται"

Πλημμύρα σε Νεπάλ και Κίνα: Κοντά στους 1.000 οι αγνοούμενοι, εκατοντάδες τουρίστες (+Βίντεο)

Μεγάλη πρόκριση στη League Phase του Champions League για την Φενέρ - Τα αποτελέσματα των αγώνων

Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή: Οι πρώτοι υποψήφιοι στη Θεσσαλία

  • 2 Απριλίου 2019, 22:47
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Περιφερειακές εκλογές - Καρδίτσα
  • Εκτύπωση
  • E-mail
Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή: Οι πρώτοι υποψήφιοι στη Θεσσαλία

..

Μετά από 10 περίπου χρόνια αγωνιστικής παρουσίας εντός και εκτός του Περιφερειακού Συμβουλίου, η Αριστερή Παρέμβαση συνεχίζει να δίνει τη μάχη για την ανατροπή της βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής, για την ανάδειξή των κοινωνικών αναγκών,

για τη χάραξη ενός άλλου δρόμου πέρα από τα ασφυκτικά δεσμά του καπιταλισμού και της ΕΕ, αψηφώντας τους συσχετισμούς και τους μονόδρομους σε όλους τους καιρούς, σε όλους τους τόπους και στη Θεσσαλία.

Η Αριστερή Παρέμβαση είναι ένα σχήμα που αποτελείται από άνεργους, επισφαλώς εργαζόμενους, μερικώς απασχολούμενους, μισθωτούς του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους, αγρότες, συνταξιούχους, φοιτητές, νεολαίους και συνδικαλιστές, όλοι αγωνιστές και αγωνίστριες της αντικαπιταλιστικής και ανατρεπτικής Αριστεράς. Αποτελείται από ανθρώπους της πραγματικής ζωής, της καθημερινής πάλης και του αγώνα και όχι επαγγελματίες της πολιτικής που κοιτούν από μακριά τα προβλήματα της εργαζόμενης πλειοψηφίας.

Στη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων, συμμετείχαμε στα κοινωνικά μέτωπα και τους αγώνες του λαού όλης της Περιφέρειας και επιδιώξαμε να γίνουμε η πραγματική φωνή της αγωνιζόμενης κοινωνίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Αυτά τα χρόνια δώσαμε αγώνες μαζί με το λαό της Θεσσαλίας για:

  • την υπεράσπισή του δικαιώματος όλων στη μόνιμη και σταθερή εργασία με συνθήκες που να ανταποκρίνονται στις κοινωνικές ανάγκες, με την καταγγελία των προγραμμάτων ανακύκλωσης της ανεργίας του ΕΣΠΑ, με την πάλη πλάι – πλάι με τους συμβασιούχους στους ΟΤΑ, με την πάλη ενάντια στο κλείσιμο των εργοστασίων από την εργοδοσία (ΙΜΑΝΤΑΣ, Coca Cola κτλ.), με την υπεράσπιση όλων των εργαζομένων που έβαζε η εργοδοσία στο στόχαστρο (βλ. διωκόμενοι Νοσοκομείο Τρικάλων).
  • την υπεράσπιση του δημόσιου πλούτου και των κοινωνικών αγαθών με την πάλη ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των εταιριών των σιδηροδρόμων, την πάλη ενάντια στην ιδιωτικοποίηση και την εμπορευματοποίηση του νερού (ΔΕΥΑΜΒ, οδηγίες ΕΕ για «κόστος πόρου» κτλ.), την πάλη ενάντια στην εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας στο Υπερταμείο, την πάλη ενάντια στα αρπακτικά – καταπατητές του κεφαλαίου στο Ελάφι Τρικάλων, την υπονόμευση του σχεδίου ιδιωτικοποίησης της θάλασσας μέσω των καταδυτικών πάρκων στον Παγασητικό.
  • τη δημόσια, δωρεάν και ποιοτική παιδεία και υγεία για όλους, με παρεμβάσεις για τη φοιτητική μέριμνα στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, με τη συμμετοχή και στήριξη των μεγάλων αγώνων των δασκάλων, των καθηγητών, των μαθητών και των φοιτητών, με τις παρεμβάσεις για τους παιδικούς σταθμούς, με την καταγγελία της επιχειρηματικοποίησης της εκπαίδευσης και το άνοιγμα της πόρτας στην ιδιωτική υγεία (μετατροπή της Λάρισας σε περιφερειακό κέντρο ιδιωτικής υγείας κ.α.).
  • την προστασία του περιβάλλοντος, με τη διαρκή και πολύμορφη πάλη ενάντια στην καύση σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ και τα εργοστάσια καύσης βιομάζας, την πάλη ενάντια στις ανεμογεννήτριες σε Άγραφα, Πήλιο, Κίσσαβο, τη μάχη ενάντια στις φαραωνικές τουριστικές επενδύσεις (βλ. Αλατά Μαγνησίας), την εναντίωση στη ληστρική διαχείριση των υδάτινων πόρων υπέρ του κεφαλαίου (εκτροπή Αχελώου).
  • την κατάργηση των ληστρικών διοδίων, με δυναμική συμμετοχή σε όλες τις κινητοποιήσεις.
  • την υπεράσπιση της λαϊκής κατοικίας ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις εντολές αποκοπών παροχής ρεύματος.
  • την υποστήριξη της φτωχομεσαίας αγροτιάς ενάντια στο ξεκλήρισμα από τις πολιτικές Ε.Ε./κυβέρνησης.
  • την υπεράσπιση των ανθρώπινων και πολιτικών δικαιωμάτων των προσφύγων, των μεταναστών και όλων των ευάλωτων και αποκλεισμένων κοινωνικών ομάδων.
  • την ήττα του ρατσισμού και του φασισμού, ενωτικά μέσα από τα κινήματα.
  • τη δημιουργία ενός αντιπολεμικού κινήματος που θα μπλοκάρει τη μηχανή του πολέμου, θα βάλει φρένο στους εθνικισμούς και θα παλέψει για την ειρήνη και τη φιλία των λαών στη βάση των κοινών ταξικών συμφερόντων, ενάντια στις αστικές τάξεις και τους πολυεθνικούς τους συνδέσμους, με την ανάληψη αντιπολεμικών πρωτοβουλιών, τη διοργάνωση διαδηλώσεων (Στεφανοβίκειο).

Αγωνιζόμαστε για μια άλλη μορφή οργάνωσης των τοπικών κοινωνιών σε αντιπαράθεση με τον αντιδημοκρατικό Κλεισθένη της επιχειρηματικότητας. Μια «Λαϊκή Αυτοδιοίκηση» που δε θα είναι προσπάθεια φιλολαϊκής διαχείρισης του υφιστάμενου πλαισίου, αλλά δρόμος άμεσης ρήξης με αυτό προκειμένου να βγουν στο προσκήνιο οι ανάγκες των εργαζομένων. Μια «Λαϊκή Αυτοδιοίκηση» που δε θα μετατρέπει τους πολίτες σε προϊόντα διαμεσολάβησης, αλλά σε ενεργά υποκείμενα, που μέσα από τη συλλογική οργάνωση και τα όργανα αυτής, θα χτίζουν την κοινωνία που έχουμε ανάγκη. Μόνο αυτός ο δρόμος μπορεί να διασφαλίζει τα δικαιώματά της κοινωνικής πλειοψηφίας ενάντια στις δολοφονικές πολιτικές των Μνημονίων, της Κυβέρνησης, της Ευρωζώνης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΔΝΤ, ενάντια στο καπιταλιστικό σύστημα εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.

Με βάση αυτή την εμπειρία και αυτές τις κατευθύνσεις απευθυνόμαστε σε όλους τους αγωνιστές, τις αγωνίστριες και τα πολιτικά ρεύματα που συνειδητοποιούν την ανάγκη για μια Αριστερά πραγματική δύναμη αυτοοργάνωσης, ρήξης και ανατροπής, αντίπαλο δέος στο σύστημα της εκμετάλλευσης και της καταπίεσης και τους καλούμε να συστρατευτούν στην προσπάθειά μας.

Στις εκλογές του Μαΐου του 2019, η Αριστερή Παρέμβαση συμμετέχει με επικεφαλής το μισθωτό γεωπόνο Ντούρο Στάθη, ο οποίος διατέλεσε και περιφερειακός σύμβουλος το προηγούμενο διάστημα.

Οι πρώτοι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι που παρουσιάζει η Αριστερή Παρέμβαση για τις Περιφερειακές Ενότητες Καρδίτσας, Μαγνησίας, Λάρισας και Τρικάλων, είναι:

Π.Ε. Καρδίτσας

Καμινιώτης Παναγιώτης Γεωπόνος, εργαζόμενος στο Δήμο Σοφάδων, μέλος του ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Α΄ Καρδίτσας.

Κατσιαμπούρα Γιάννα Διδάσκουσα στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθήνας και στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, γ. γραμματέας του Συλλόγου Διδασκόντων στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

Κορκόντζελου Χριστίνα Φοιτήτρια, του τμήματος ιστορίας αρχαιολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, μέλος του συλλόγου φοιτητών ιστορικού αρχαιολογικού και μέλος της ΕΑΑΚ.

Μπουντόλος Γιάννης Ιδιωτικός υπάλληλος.

Τέλιου Χρύσα Καθηγήτρια Αγγλικών, μέλος του συλλόγου ΠΕ «Αριστοτέλης», μέλος των «Παρεμβάσεων» στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Φαλάρα Αρετή Επικουρική Γιατρός, στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά.

Π.Ε. Λάρισας

Γενικομσίου Φάνης Άνεργος, πρώην περιφερειακός σύμβουλος (2010 -2012).

Γεωργόπουλος Αχιλλέας Γιατρός, στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.

Καραναστάση Κατερίνα Αρχιτέκτονας Μηχανικός, μέλος του Δ.Σ. Μισθωτών Τεχνικών του Παραρτήματος Θεσσαλίας.

Κοντελές Βασίλης Μεταπτυχιακός φοιτητής Βιοχημείας.

Κοντελές Δημήτρης Εκπαιδευτικός, μέλος ΠΥΣΔΕ Λάρισας, μέλος των «Παρεμβάσεων» ΔΕ.

Μαρούδας Σέργιος Ιδιωτικός Υπάλληλος.

Σακαλής Νίκος Φοιτητής, του τμήματος Φαρμακευτικής του ΑΠΘ, μέλος του φοιτητικού συλλόγου του τμήματος και της ΕΑΑΚ.

Σιούλας Παναγιώτης Πολιτικός Μηχανικός, μέλος του Δ.Σ. Μισθωτών Τεχνικών του Παραρτήματος Θεσσαλίας, μέλος αντιπροσωπίας ΤΕΕ ΚΔΘ.

Ταλαχούπη Ασημίνα Φοιτήτρια, του τμήματος Αρχιτεκτονικής του ΠΘ μέλος του φοιτητικού συλλόγου του τμήματος και της ΕΑΑΚ.

Ταλαχούπης Νίκος Οικοδόμος, μέλος του Δ.Σ. του Συνδικάτου Οικοδόμων Λάρισας.

Π.Ε. Μαγνησίας

Κοτινόπουλος Αργύρης Αδιόριστος εκπαιδευτικός, μελισσοκόμος, μεταπτυχιακός φοιτητής στη σχολή Καλών Τεχνών του ΑΠΘ.

Λάσκου Ελένη Μαία, ιδρυτικό μέλος της Λέσχης εργαζομένων και νεολαίας Βόλου, πρώην εργαζόμενη στο κέντρο υγείας Αργαλαστής.

Νίτης Νίκος Οικοδόμος, μέλος του συνδικάτου οικοδόμων Μαγνησίας.

Οικονόμου Αριστείδης Εργαζόμενος ΟΣΕ, μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου Θεσσαλικών Σιδηροδρόμων.

Παπαευσταθίου Νίκος Μηχανικός, εργαζόμενος στη βιομηχανία, μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών (ΣΜΤ).

Παπαθανασίου Αργύρης Δάσκαλος, πρώην μέλος του ΔΣ της ΔΟΕ, μέλος των «Παρεμβάσεων» ΔΕ.

Παπαπαναγιώτου Μαρία αυτοδίδακτη ζωγράφος, μερικώς απασχολούμενη στον επισιτισμό, επισφαλώς εργαζόμενη στον ιδιωτικό τομέα, μέλος της Λέσχης Εργαζομένων και Νεολαίας Βόλου.

Σαριπανίδου Αντιγόνη Αρχιτέκτονας μηχανικός, εργαζόμενη στη βιομηχανία, μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών (ΣΜΤ).

Σεβαστίδου Όλγα Κοινωνική Ανθρωπολόγος, κάτοχος μεταπτυχιακού στην Προφορική Ιστορία, επισφαλώς εργαζόμενη ερευνητικό προσωπικό - εκπαιδεύτρια ενηλίκων, ιδρυτικό μέλος της συλλογικότητας Attack στην ανεργία και την επισφάλεια Βόλου.

Τύμπας Στέφανος Ελεύθερος επαγγελματίας, προπονητής καλαθοσφαίρισης.

Χατζινικολάου Μαρία φιλόλογος.

Χρυσοχού Πωλίνα Διδάκτορας, Επιστημονικός Συνεργάτης στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Anglia Ruskin University, UK και στο Institute for Education Policy Studies, UK.

Π.Ε. Τρικάλων

Μητροπάνου Μυρσίνη Φοιτήτρια, του τμήματος Μηχανικών Επιστήμης Υλικών Παν. Ιωαννίνων, μέλος του φοιτητικού συλλόγου του τμήματος και της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αριστερής Κίνησης (ΕΑΑΚ).

Μπλέτσας Ιωάννης Γεωπόνος, μέλος της Λέσχης εργασίας, αλληλεγγύης και πολιτισμού Τρικάλων.

Παπαδάκης Γιώργος Αρχιτέκτονας μηχανικός, μέλος της αντιπροσωπίας του ΤΕΕ ΚΔΘ, μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών (ΣΜΤ).

Πρεκατές Χρήστος Οφθαλμίατρος, μέλος του Ιατρικού συλλόγου Τρικάλων και της Αριστερής Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Ιατρών (ΑΡΣΙ).

Τσολάκης Βασίλης Ιδιωτικός υπάλληλος, μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών (ΣΜΤ).

Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

επιστροφή στην κορυφή

ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Η εταιρεία Αφοι Ν. Καραγιώργου Α.Β.Ε.Ε. αναζητά προσωπικό για εργασία

Η εταιρεία Αφοι Ν. Καραγιώργου Α.Β.Ε.Ε. αναζητά προσωπικό για εργασία

Πωλείται μονοκατοικία τριών επιπέδων στο καταπράσινο Πευκόφυτο Καρδίτσας

Πωλείται μονοκατοικία τριών επιπέδων στο καταπράσινο Πευκόφυτο Καρδίτσας

Η Αποκατάσταση Α.Ε. αναζητά για εργασία Νοσηλευτές και Βοηθούς Νοσηλευτές

Η Αποκατάσταση Α.Ε. αναζητά για εργασία Νοσηλευτές και Βοηθούς Νοσηλευτές

Τα Εκκοκκιστήρια Θεσσαλίας Α.Β.Ε.Ε. αναζητούν προσωπικό

Τα Εκκοκκιστήρια Θεσσαλίας Α.Β.Ε.Ε. αναζητούν προσωπικό

Η εταιρεία Αφοι Ν. Καραγιώργου Α.Β.Ε.Ε. αναζητά Ηλεκτρολόγο Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων

Η εταιρεία Αφοι Ν. Καραγιώργου Α.Β.Ε.Ε. αναζητά Ηλεκτρολόγο Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων

Η εταιρεία ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΑ ΣΟΦΑΔΩΝ Α.Ε. αναζητά εργαζομένους

Η εταιρεία ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΑ ΣΟΦΑΔΩΝ Α.Ε. αναζητά εργαζομένους

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  • Φιλική ήττα για την Α.Ε. Μουζακίου στην έδρα του Απόλλωνα Λάρισας
    27 Αυγούστου 2026, 23:46
  • Την Κυριακή 30 Αυγούστου το ετήσιο μνημόσυνο του Σπυρίδωνα Α. Βούζα
    27 Αυγούστου 2026, 23:36
  • Χωρίς διακοπή στην υδροδότηση την Παρασκευή (28/8) στους Σοφάδες
    27 Αυγούστου 2026, 23:30
  • Στο Europa League με το σπαθί του ο ΟΦΗ - Νέα νίκη επί της ΤΣΣΚΑ
    27 Αυγούστου 2026, 22:56
  • Conference League: Πρόκριση στην παράταση για το "τριφύλλι" με Ντέσερς
    27 Αυγούστου 2026, 22:53
  • Απίστευτος Καραλής στη Ζυρίχη με άλμα στα 6,20μ. και νέο πανελλήνιο ρεκόρ!
    27 Αυγούστου 2026, 22:48
  • Ήττα στη Νορβηγία και αποκλεισμός από την Ευρώπη για τον ΠΑΟΚ
    27 Αυγούστου 2026, 22:09
  • Βέροια: 18χρονη εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις στους Καταρράκτες Δερματά
    27 Αυγούστου 2026, 20:59
  • Αγωνιστική Συσπείρωση Εμπόρων Καρδίτσας: «Όχι» στη Λευκή Νύχτα
    27 Αυγούστου 2026, 20:54
  • Champions League: Η κλήρωση της ΑΕΚ – Οι οκτώ ομάδες που θα αντιμετωπίσει
    27 Αυγούστου 2026, 20:20
  • Κύπελλο Ελλάδας: Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στη League Phase
    27 Αυγούστου 2026, 20:14
  • Την Κυριακή 30 Αυγούστου το 40ήμερο μνημόσυνο της πρεσβυτέρας Σταματίας Γιολδάση
    27 Αυγούστου 2026, 18:55
  • Η εορτή του Αγίου Φανουρίου στην Καρδίτσα με μήνυμα πίστης, ειρήνης και πνευματικής ενδυνάμωσης
    27 Αυγούστου 2026, 18:37
  • "Πράσινο φως" από τη ΔΕΥΑ Καρδίτσας για συμμετοχή στη νέα Διαδημοτική Ενεργειακή Κοινότητα
    27 Αυγούστου 2026, 18:32
  • ΥΠΕΘΟΟ - ΑΑΔΕ: 12 εκατ. ευρώ για 81.000 παιδιά που γεννήθηκαν το 2025 και το 2026
    27 Αυγούστου 2026, 18:05
  • Πυρκαγιά στη Μελιταία Δομοκού: Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής, κάηκαν 9 στρέμματα(+Φώτο)
    27 Αυγούστου 2026, 18:01
  • Πυρκαγιά στο Λιβάδι Ελασσόνας – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
    27 Αυγούστου 2026, 17:56
  • Γερμανία: Μια 18χρονη μαθήτρια και ένας 30χρονος έχασαν τη ζωή τους σε επίθεση σε σχολείο του Βρανδεμβούργου - Ο δράστης συνελήφθη
    27 Αυγούστου 2026, 17:11
  • Οι Αρχαίοι Γόμφοι «ζωντάνεψαν» μέσα από έναν ξεχωριστό περίπατο που διοργάνωσε ο Δήμος Μουζακίου
    27 Αυγούστου 2026, 16:46
  • ΥΠΑΑΤ: Από τον Οκτώβριο του 2027 η υποχρέωση δήλωσης συγκομιδής ελαιοκάρπου
    27 Αυγούστου 2026, 16:39
.

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

« Αύγουστος 2026 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

  • Καρδίτσα
  • Θεσσαλία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Άρθρα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

  • Δ. Αργιθέας
  • Δ. Καρδίτσας
  • Δ. Λ. Πλαστήρα
  • Δ. Μουζάκιου
  • Δ. Παλαμά
  • Δ. Σοφάδων

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

  • Γ Εθνική
  • ΕΠΣ Καρδίτσας
  • ΑΣΚ
  • Α1 ΕΣΚΑΘ
  • ΣΠΑΚ
  • Ελπίδες Καρδίτσας
  • Στίβος

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

  • Άρτα
  • Ευρυτανία
  • Λάρισα
  • Μαγνησία
  • Τρίκαλα
  • Φθιώτιδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

  • Επικοινωνία
  • Γ.Ε.ΜΗ.: 129895403000
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • YouTube
  • Συνδρομή στο RSS

Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva