Εμπρησμός στη Marfin: Στη φυλακή η 46χρονη μετά την απολογία της Κύριο
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία Επικαιρότητα
- Εκτύπωση
Στη φυλακή οδηγείται η 46χρονη κατηγορούμενη για τη φονική εμπρηστική επίθεση στη Marfin, που έδωσε απολογία, αρνούμενη τα όσα αναφέρονται στη δικογραφία και της αποδίδουν «παρουσία πλησίον του εκτελεστικού πυρήνα» των δραστών και ότι «συνέβαλε ουσιωδώς στην πραγμάτωση της κύριας πράξης καθόσον ενίσχυσε τη συλλογική δράση της ομάδας».
Ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν μετά το τέλος της απολογητικής διαδικασίας ότι η γυναίκα, μόνιμη κάτοικος Βρετανίας τα τελευταία χρόνια, πρέπει να οδηγηθεί στην φυλακή.
Η 46χρονη προσκόμισε, διά του συνηγόρου της Κώστα Παπαδάκη, στην δικαστική λειτουργό ένα πολυσέλιδο υπόμνημα στο οποίο εξέθεσε τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς της προς αντίκρουση της κατηγορίας της ανθρωποκτονίας από κοινού κατά συρροή που της αποδίδεται.
Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
















