.
.

Σινεμά

Προβολή της ταινίας - ντοκιμαντέρ "Frozen Ambrosia" από τον Ορειβατικό Σύλλογο Καρδίτσας

Μετά το "Frozen Ambrosia"- A winter adventure in Greece, ο C.P (Constantine Papanikolaou) επανέρχεται με το νέο "Frozen Ambrosia " να μας ξαναταξιδεύσει στις ομορφιές των χιονισμένων ελληνικών βουνών.

  • Κατηγορία Σινεμά

Η Κινηματογραφική Λέσχη Καρδίτσας θα προβάλει το ντοκιμαντέρ "Όλυμπος - Τέσσερα Μονοπάτια Για Να Φτάσεις Τους Θεούς"

Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 στις 20:00, στην αίθουσα της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Θεσσαλίας (ΠΕΔ Καρδίτσας) Μ. Αλεξάνδρου 34, η Κινηματογραφική Λέσχη Καρδίτσας θα προβάλει το ντοκιμαντέρ «Όλυμπος - Τέσσερα Μονοπάτια Για Να Φτάσεις Τους Θεούς» σε σενάριο-σκηνοθεσία Νίκου Ντουρλιού, 2017, 96'.

  • Κατηγορία Σινεμά

Δράμα – Σέκλιζα: Μικρού μήκους δρόμος

Η Κοινοτική-Λαϊκή Βιβλιοθήκη Καλλιθήρου διοργανώνει προβολή των πρόσφατα βραβευμένων ταινιών του Φεστιβάλ ελληνικών ταινιών μικρού μήκους Δράμας στη Σέκλιζα, την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στις 7 το απόγευμα.

  • Κατηγορία Σινεμά

Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων: "Ecoλέσχη: Προβολές για την Υπεράσπιση των Κοινών Αγαθών"

Μια πρωτοβουλία για τον άνθρωπο, το περιβάλλον και το μέλλον τους, με παράλληλη «τροφή» για σκέψη, είναι το διήμερο προβολών που διοργανώνεται στα Τρίκαλα.

  • Κατηγορία Σινεμά

Κινηματογραφική Λέσχη Καρδίτσας: «Το Λιμάνι της Χάβρης» την Κυριακή 19 Μαρτίου στο Παυσίλυπο

Την Κυριακή 19 Μαρτίου στις 19:00, στο Παυσίλυπο, η Κινηματογραφική Λέσχη Καρδίτσας, σε συνεργασία με την "Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης (Καρδίτσας) στους Πρόσφυγες", θα προβάλει την ταινία «Το Λιμάνι της Χάβρης (Le Havre)» του Άκι Καουρισμάκι, Φιλανδικής παραγωγής του 2011 και διάρκειας 93'. 

  • Κατηγορία Σινεμά

"Τραγούδα" και "Rogue One: A Star Wars Story" από Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στη μεγάλη οθόνη

Με τις ταινίες "Τραγούδα" και "Rogue One: A Star Wars Story" συνεχίζονται οι προβολές στον κινηματογράφο της Καρδίτσας από Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου και για την επόμενη κινηματογραφική εβδομάδα.

  • Κατηγορία Σινεμά

Κινηματογράφος 1-7/12: “Jack Reacher: Ποτέ Μη Γυρίζεις Πίσω”, "Αντιρρησίας συνείδησης" & "Μπάτε σκύλοι αλλέστε"

Με δύο ταινίες καθημερινά και μία επιπλέον το Σαββατοκύριακο συνεχίζονται οι προβολές στο κινηματοθέατρο από σήμερα Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου και έως την ερχόμενη Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου.

  • Κατηγορία Σινεμά

Σινεμά 24-31/11: "Το κυνήγι των χαμένων βελανιδιών", "Φαντασικά ζώα και που βρίσκονται" και "Σύμμαχοι"

Με τρεις ταινίες συνεχίζονται οι προβολές στη μεγάλη οθόνη από την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου και έως και την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου στον κινηματογράφο της πόλης μας.

  • Κατηγορία Σινεμά
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ