.
.
.
.
.

3οι Σχολικοί Αγώνες στο Δήμο Μουζακίου Κύριο

3οι Σχολικοί Αγώνες στο Δήμο Μουζακίου
.

Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Μουζακίου διοργανώνει την Παρασκευή 14 Μαΐου 2010 τους 3ους Αγώνες Στίβου Δημοτικών Σχολείων στο Αθλητικό Κέντρο του Μουζακίου. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 09:00 και θα συμμετάσχουν σ’ αυτούς όλοι οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου.

Το πρόγραμμα ξεκινά με χαιρετισμούς του Προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού κ. Μπαλατσού, του Δημάρχου Μουζακίου κ. Κωτσού και του Προϊσταμένου του 3ου γραφείου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Γκέκα. Η έναρξη των αγώνων θα γίνει στις 9.45 πμ.

Ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Μουζακίου κ. Θανάσης Μπαλατσός επεσήμανε τα παρακάτω για τους αυριανούς αγώνες:

«Ως Δήμος Μουζακίου και Αθλητικός Οργανισμός για τρίτη συνεχή χρονιά προσπαθούμε να  αναβαθμίσουμε το αθλητικό κίνημα στο Δήμο μας και κυρίως τον σχολικό αθλητισμό, διοργανώνοντας τέτοιου είδους εκδηλώσεις, που δίνουν τη δυνατότητα σ’ όλους τους μαθητές μας να συμμετάσχουν και να δείξουν τις δυνατότητές τους».

Ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός δήλωσε:

«Συγχαίρω θερμά τον πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού κ. Μπαλατσό και τα μέλη του για τη θεσμοθέτηση των σχολικών αγώνων στίβου που διοργανώνονται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Δήμο μας. Συγχαίρω και ευχαριστώ τον Προιστάμενο του 3ου Γραφείου Εκπαίδευσης κ. Γκέκα, τους Διευθυντές των Δημοτικών μας Σχολείων, τους Δασκάλους, τους μικρούς μας μαθητές και τους Γυμναστές τους για τη συμβολή τους στη διοργάνωση του. Από την πλευρά μας ως Δημοτική Αρχή καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την αναβάθμισης της εκπαιδευτικής διαδικασίας στο Δήμο μας και την βελτίωση του μαζικού αθλητισμού, όπου εντάσσεται και ο σχολικός αθλητισμός.

Το κυρίαρχο σήμερα είναι ότι συμμετέχουν μαθητές απ’ όλα τα σχολεία μας εμβαθύνοντας έτσι το κοινό δημοτικό αίσθημα που πρέπει να διακατέχει όλους μας. Εύχομαι κάθε επιτυχία στους μικρούς μας αθλητές, αλλά εκείνο που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι η συμμετοχή. Ως Δήμος Μουζακίου επενδύουμε πάρα πολλά στις αθλητικές υποδομές και είμαι στην ευχάριστη θέση να σας γνωρίσω ότι το κλειστό γυμναστήριο του Μουζακίου βρίσκεται στην τελική φάση της υλοποίησής του και σύντομα θα είναι σε θέση φιλοξενήσει αθλητικές διοργανώσεις και αγώνες»

επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ