.
.
.
.
.

Κ. Παπαλός:"Μαζική συμμετοχή γιατί δεν πάει άλλο..." Κύριο

Κ. Παπαλός:"Μαζική συμμετοχή γιατί δεν πάει άλλο..."
.

Ο Δήμαρχος Καρδίτσας Κώστας Παπαλός στην δήλωσή του στην κοινή συνέντευξη τύπου των τοπικών φορέων που δόθηκε την Τετάρτη τόνισε τα εξής:


«Οι κινητοποιήσεις των φορέων και των πολιτών της Καρδίτσας ενάντια στην συνολική υποβάθμιση της περιοχής μας κορυφώνονται με τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνεται από τη Συντονιστική Επιτροπή των φορέων την Πέμπτη 2 Ιουνίου, στις 8.30 το βράδυ στην Κεντρική Πλατεία της πόλης.

Σ’ αυτό το αγωνιστικό προσκλητήριο καλούμε τους πολίτες της Καρδίτσας σε μαζική συμμετοχή. Η κατάσταση δεν πάει άλλο! Τα προβλήματα είναι πολλά και διαρκώς συσσωρεύονται νέα.

Στην υποβάθμιση του τόπου μας που βρίσκεται σε εξέλιξη, οφείλουμε όλοι να αντιδράσουμε δυναμικά.

Μετά την συγκέντρωση διαμαρτυρίας, μουσικά σχήματα της περιοχής μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής των φορέων θα δώσουν ένα διαφορετικό χρώμα συμμετέχοντας έτσι με το δικό τους τρόπο στην κινητοποίηση, η οποία επιδιώκουμε να έχει ειρηνικό και αποτελεσματικό χαρακτήρα.

Πιστεύω ότι η συμμετοχή του κόσμου στην αυριανή κινητοποίηση θα είναι μαζική και το μήνυμα που θα στείλουμε ηχηρό.

Όσον αφορά το αίτημά μας για συνάντηση με την Υπουργό Παιδείας κ. Αν. Διαμαντοπούλου, έχουμε τη διαβεβαίωση από το γραφείο της ότι θα πραγματοποιηθεί σε χρόνο που θα τον γνωρίζουμε μέχρι αύριο.

Είμαστε προετοιμασμένοι για τη συνάντηση αυτή, στην οποία θα παρουσιάσουμε στην κ. Υπουργό  ακλόνητα στοιχεία, ισχυρά επιχειρήματα, αλλά και εναλλακτικές προτάσεις  για την συνέχιση της απρόσκοπτης λειτουργίας του Τμήματος και την περαιτέρω ανάπτυξη του Παραρτήματος του ΤΕΙ.»

Τελευταία τροποποίηση στις1 Ιουνίου 2011, 15:54
επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ