Κανονικά ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία ανάδειξης συνέδρων του ΠΑΣΟΚ στα 6 εκλογικά κέντρα του ν. Καρδίτσας (+Φωτο +Βίντεο) Κύριο
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία Πολιτικά
- Εκτύπωση
Κανονικά και χωρίς κάποια απρόοπτα άνοιξαν, το πρωί της Κυριακής 15 Μαρτίου, οι οκτώ κάλπες στα έξι εκλογικά κέντρα του νομού Καρδίτσας προκειμένου τα μέλη του ΠΑΣΟΚ να αναδείξουν τους εκπροσώπους τους στο συνέδριο του κόμματος.
Αυτή ήταν η ενημέρωση που είχε το KarditsaLive.Net από τον επικεφαλής της Νομαρχιακής Επιτροπής κ. Γανιά.
Η εκλογική διαδικασία άρχισε τυπικά στις 7 αλλά προσέλευση ψηφοφόρων παρατηρήθηκε μετά τις 8, τουλάχιστον στο εκλογικό κέντρο της Καρδίτσας που είναι στο αίθριο της Δημοτικής Αγοράς και φιλοξενεί τρεις κάλπες.
Τα υπόλοιπα εκλογικά κέντρα βρίσκονται στις έδρες των υπολοίπων Δήμων και συγκεκριμένα στις αίθουσες των Δημοτικών Συμβουλίων Αργιθέας, Λίμνης Πλαστήρα, Παλαμά και Σοφάδων και στο Δημαρχείο Μουζακίου.
Ο νομός θα εκπροσωπηθεί από 63 εκλεγμένους συνέδρους οι οποίοι γεωγραφικά κατανέμονται 26 από τον Δ. Καρδίτσας, 2 από τον Δ. Αργιθέας, 4 από τον Δ. Λίμνης Πλαστήρα, 8 από τον Δ. Μουζακίου, 11 από τον Δήμο Παλαμά και 12 από τον Δήμο Σοφάδων. Συνολικά οι υποψήφιοι σύνεδροι που διεκδικούν την ψήφο ανέρχονται σε 72.
Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη του ΠΑΣΟΚ αλλά και όσοι εγγραφούν μέλη ακόμα και σήμερα καταβάλλοντας 2 ευρώ.
Οι κάλπες θα μείνουν ανοιχτές μέχρι τις 19:00 οπότε και θα ολοκληρωθεί η ψηφοφορία και θα αρχίσει η καταμέτρηση.
Π.Κ.

















