.
.
.
.
.

Β. Τσιάκος στο Δ.Σ.: Εκτός παρεμβάσεων ΤΕΡΝΑ η γέφυρα Μυρίνης Κύριο

Β. Τσιάκος στο Δ.Σ.: Εκτός παρεμβάσεων ΤΕΡΝΑ η γέφυρα Μυρίνης
.

Η απουσία της αποκατάστασης της γέφυρας (τεχνικό) Μυρίνης, από τα έργα που θα κατασκευάσει η ΤΕΡΝΑ στα όρια του Δήμου Καρδίτσας, επιβεβαιώθηκε από τον δήμαρχο Καρδίτσας Βασίλη Τσιάκο, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας.

 

Ο  κ. Τσιάκος, απαντώντας σε ερώτηση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Σβάρνα, σημείωσε πως είναι ένα έργο αρμοδιότητας της περιφέρειας, αλλά υπήρξε ενδιαφέρον από την δημοτική αρχή, που μεταφράστηκε σε συνάντηση με τους υπευθύνους της ΤΕΡΝΑ.

Από αυτούς δόθηκε η ενημέρωση πως δεν είναι μέσα στα έργα που θα κατασκευάσει. Συνεχίζοντας ο κ. Τσιάκος υποστήριξε πως μετά την συζήτηση που ακολούθησε για την σημασία του έργου, υπήρξε υπόσχεση από πλευράς της αναδόχου εταιρείας ότι θα εντάξουν το συγκεκριμένο έργο.

Εδώ θα πρέπει να θυμίσουμε πως ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Νούσιος, σε δηλώσεις του στο KarditsaLive.Νet μετά από οχλήσεις κατοίκων για το θέμα και πριν από την γνωστοποίηση της λίστας, είχε εκφράσει την βεβαιότητα πως και θα είναι το έργο σε αυτά που θα γίνουν αλλά και πως θα αποτελέσει προτεραιότητα. Κάτι που στην πράξη και σύμφωνα και με τα λεγόμενα του κ. Τσιάκου δεν επιβεβαιώθηκε.

Κλείνοντας ο κ. Τσιάκος ανέφερε πως υπάρχουν κι άλλες σημαντικές παρεμβάσεις που δεν έχουν ενταχθεί, όπως ο δρόμος προς Καροπλέσι και από Σαραντάπορο προς Νεράιδα. Πιέζουμε, κατέληξε, προς κάθε κατεύθυνση και ευελπιστούμε ότι θα υπάρξουν αποτελέσματα.

Σημειώνουμε πως ο κ. Σβάρνας στην ερώτησή του είχε μιλήσει για σοβαρό πρόβλημα από την μη αποκατάσταση της γέφυρας Μυρίνης, που αναγκάζει τους κατοίκους , ένα χρόνο μετά τον "Ιανό", να κάνουν κύκλο για να προσεγγίσουν τον οικισμό.

επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ